Kantoor te huur Gent, Zwijnaardsesteenweg 316

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Gent Sint-Pietersstation perron 15 18 min. lopen (1,4 km)
 • Treinstation Station Gent-Sint-Pieters 16 min. lopen (1,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zwijnaardsesteenweg 316 in Gent

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorvloeren
 • Unit #18287

  Ruimte: 667 m2
  Huurprijs: 7.049 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Unit #18282

  Ruimte: 678 m2
  Huurprijs: 7.049 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent

Een uitstekend bereikbaar kantoor op een bedrijventerrein huur je aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent. De kantoorunits bevinden zich op een groene oppervlakte aan de rand van Gent. De ruime kantoorgebouwen hebben ruimtes die je kunt voorzien van de nodige werkplekken. Je kunt online al een idee krijgen hoe je de kantoorunits gaat inrichten en welke meubelen je gaat gebruiken. Lees snel verder en kom alles te weten over het huren van een kantoorruimte in Gent.

Huurprijzen

Het kantoorpand heeft een goede ligging en het aanbod is beperkt. Voor €7048,5,- per maand huur je een oppervlakte van maar liefst 666 m2. Je kunt de ruimte inrichten met bijvoorbeeld kantoren om te verhuren maar denk ook eens aan kantoorruimtes voor coworking of zelfs flexwerkplekken voor je eigen mensen. Parkeren is in dit bedrijvencentrum ook mogelijk en voor €1250,- per jaar huur jij je eigen parkeerruimte. 

Binnentuin, eetgelegenheden en 24/7 toegang

Het bedrijvencentrum aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent biedt meer dan alleen maar een kantoor huren. Dankzij de groene binnentuin heb jij de mogelijkheid om je kantoorunit te verlaten. Zie jij het al zitten om met het mooie weer je boterhammen aan de picknicktafel op te eten? Natuurlijk kun je ook in de buurt lekker gaan eten. Zo staat Sole d’Italia bekend om zijn heerlijke Italiaanse eten en kun je bij Bakkerij Frimout toegeven aan je guilty pleasure en er een ruime keuze maken uit het vegan assortiment. Je keert zeker met een voldaan gevoel terug naar je kantoorkamer. Het bedrijvencentrum is 24/7 toegankelijk en voor de veiligheid zijn er ook camera’s voorzien. 

Locatie en bereikbaarheid

Met de op- en afritten van de E17-E40 op slechts 5 minuten rijden met de auto huur je in dit bedrijvencentrum een goed gelegen kantoor. Met diverse bus- en tramlijnen in de buurt van dit business center ben je ook verzekerd van goed openbaar vervoer! Het station van Gent bereik je in slechts een kwartiertje stappen en zo heb jij alvast je half uurtje beweging per dag bereikt. Als je met de fiets naar dit kantoorpand komt kun je deze droog stallen in de bovengrondse fietsstallingen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent?

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent? Laat de kantoorexperts van SKEPP je gratis en vrijblijvend helpen met je zoektocht. De kantoorexperts vertellen je alles wat je moet weten over dit kantoor. Online kun je alvast zelf een rondleiding inboeken om een kijkje te gaan nemen. Ben jij binnenkort een tevreden huurder van een kantoor aan de Zwijnaardsesteenweg in Gent?


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Zwijnaardsesteenweg 316

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen