Super deal

Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 150

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Hendrik van Veldekesingel (Hasselt)

Aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt kun je nu voordelig kantoorruimte huren. Het is mogelijk om op dit drukke kruispunt en dichtbij de snelweg een eigen kantoorkamer of werkplek te huren. De verhuurder biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om op andere locaties te werken of te vergaderen.

Huurprijzen, kantoor Hendrik van Veldekesingel, Hasselt

Bij deze verhuurder huur je een kantoor op basis van het aantal mensen waarmee je de ruimte deelt en niet op basis van het aantal vierkante meters. Dit houdt ook in dat je de kosten voor jezelf kunt drukken door met meerdere personen een kantoorruimte te huren. Als je alleen huurt kost het je €750,- per maand, maar vanaf twee personen is de prijs al €450,- per persoon. Voor €1725,- per maand huur je al een eigen kantoorunit voor 5 personen. Deze prijs van een kantoor is wel gebasseerd op het aantal mensen dat er kan werken, dus het is niet zo dat je een groot kantoor huurt voor één persoon en maar €750,- per maand betaald. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden bel je met onze vastgoedconsultants!

Hendrik van Veldekesingel: bemande receptie, bistro en werken op andere locaties

De bemande receptie aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt is er eentje die even expliciet genoemd moet worden. Het vriendelijke personeel, dat vaak al jaren in dienst is, helpt je graag bij alle mogelijke vragen en problemen. De telefoon wordt voor je opgenomen, berichten doorgegeven en gasten met open armen ontvangen. Het personeel is dus het visitekaartje van jouw bedrijf. Binnen dit kantoorpand bevindt zich ook een bistro waar je in de middag en avond heerlijk kunt eten. Mocht je dus een keer langer op je werk zijn, ga dan vooral eens genieten van een lekkere maaltijd in het bedrijfsrestaurant. Het voorgenoemde en nog veel meer is natuurlijk ook aanwezig op de andere locaties van deze verhuurder waar je mag werken en vergaderen zonder extra kosten.

Locatie en bereikbaarheid, Hendrik van Veldekesingel, Hasselt

Over de bereikbaarheid van je bedrijf hoef jij je op deze locatie geen zorgen te maken, want het samenkomen van de N2 en de R71 zorgen ervoor dat twee hoogwegen kruizen naast het kantoorgebouw. De E34 ligt slechts een paar kilometer verderop en zorgt er voor dat je met de auto gemakkelijk op andere locatie van de verhuurder en in andere steden komt. Aansluitingen met de bus en de trein zijn uitstekend van het station van Hasselt ligt op loopafstand van je kantoorruimte. Als je wilt winkelen kun je in de stad ook goed terecht, want je vindt hier onder andere een Media Markt en een Primark.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Hendrik van Veldekesingel?

Aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt een kantoorruimte huren? Neem snel contact met ons op om de laatste beschikbaarheid te achterhalen! Er is veel vraag naar de kantoren op deze locatie, dus weer er snel bij en bel onze vastgoedconsultants om meer informatie te verkrijgen. We spreken je snel toch?

Huur je kantoorruimte in Hasselt op dit knooppunt Hendrik van Veldekesingel 150 Hasselt Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!