Super deal

Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 150

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt

Wil jij een kantoor te huur aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt? In het bedrijvencentrum aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt kun je nu voordelig kantoorruimten en werkplekken voor bijvoorbeeld coworking huren. Het is mogelijk om op dit drukke kruispunt en dichtbij de snelweg een eigen kantoorkamer of werkplek te huren. De verhuurder biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om op andere locaties te werken of te vergaderen. Met een kantoor te huur aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt geniet je dus van flexibiliteit.

Huurprijzen

In dit bedrijvencentrum aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt kun je een kantoor te huur nemen op basis van het aantal mensen waarmee je de kantoorruimte deelt en niet op basis van het aantal vierkante meters. Dit houdt ook in dat je de kosten voor jezelf kunt drukken door met meerdere personen een kantoorruimte te huren. Als je alleen een kantoor te huur neemt, kost het je €750,- per maand. Vanaf twee personen is de prijs al gedaald tot €450,- per persoon voor een kantoor te huur. Voor €1725,- per maand huur je al een eigen kantoorunit voor 5 personen. Wil je meer informatie over de huurprijzen van een kantoor te huur aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt? Neem dan zeker contact op met een vastgoedconsultant van SKEPP.

Bemande receptie, bistro en werken op andere locaties

De bemande receptie aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt is er eentje die even expliciet genoemd moet worden. Het vriendelijke personeel, waarvan de meesten personeelsleden al jaren in dienst zijn, helpt je graag bij alle mogelijke vragen en problemen. De telefoon wordt voor je opgenomen, berichten worden doorgegeven en gasten ontvangen ze met open armen. Het personeel is onderdeel van het visitekaartje van jouw bedrijf. Binnen dit business center bevindt zich ook een bistro waar je in de middag en avond heerlijk kunt eten. Mocht je dus een keer langer op je werk zijn, ga dan vooral eens genieten van een lekkere maaltijd in de bistro in het bedrijvencentrum. Deze en nog veel meer faciliteiten zijn ook aanwezig in de andere bedrijvencentra op andere locaties van deze verhuurder waar je mag werken en vergaderen zonder extra kosten.

Locatie en bereikbaarheid

Over de bereikbaarheid van je bedrijf hoef jij je op deze locatie geen zorgen te maken. De N2 en de R71 kruisen elkaar naast het bedrijvencentrum. De E34 ligt slechts een paar kilometer verderop en zorgt ervoor dat je met de auto gemakkelijk op andere locatie van de verhuurder en in andere steden van België komt. Ook de aansluitingen met de bus en de trein zijn uitstekend. Het station van Hasselt ligt op loopafstand van je kantoor te huur.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Hendrik van Veldekesingel?

Aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt een kantoor te huur nemen? Contacteer dan snel SKEPP om de laatste beschikbaarheden te achterhalen! Er is veel vraag naar de kantoren te huur op deze locatie, dus weer er snel! Haal jij jouw kantoor te huur aan de Hendrik van Veldekesingel in Hasselt binnen?

Huur je kantoorruimte in Hasselt op dit knooppunt Hendrik van Veldekesingel 150 Hasselt Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!