Kantoor te huur Leuven, Grauwmeer 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Haasrode VDAB 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Heverlee 35 min. lopen (2,9 km)
 • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Grauwmeer 1

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Grauwmeer in Leuven

Op zoek naar een kantoor te huur in de as van België aan het Grauwmeer in Leuven? In dit bedrijvencentrum vind je werkplekken, kantoorkamers en kantoorunits. In het business center heerst altijd een gemoedelijke sfeer. De medehuurders zijn vriendelijk en de verhuurder wil je altijd bijstaan met advies.

Huurprijzen

De verhuurder is rechtlijnig in het bepalen van de huurprijzen voor de kantoren te huur. Je betaalt maandelijks een vast bedrag per persoon. Zo huur je voor jezelf al een kantoor te huur vanaf €750,- per maand. Een kantoor te huur voor 4 personen heb je al voor €1400,- per maand. Dit is omgerekend €350,- per persoon en dat houdt in dat je per persoon minder betaald als je met meer bent. Het is ook mogelijk om voor 2 dagen per week een werkplek te huren. Bijvoorbeeld voor coworking. Dan kun je op iedere locatie van deze verhuurder werken. Een werkplek kost je €200,- per maand.

Werken op alle locaties, vergaderzalen en 24/7 toegang

Een kantoor te huur aan het Grauwmeer in Leuven heeft zo zijn voordelen. Het is namelijk zo dat je met een flex kantoor te huur gebruik mag maken van alle locaties in België en Maastricht. Zo kun jij als ondernemer de weg op en aan het werk gaan waar het jou het beste uitkomt. Dit bedrijvencentrum is ook 24/7 toegankelijk en de vergaderzalen zijn beschikbaar tot 6, 12 en 40 personen. Ideaal als je een keer een conferentie moet houden met veel gasten.

Locatie en bereikbaarheid

Voor de deur van het bedrijvencentrum stopt de bus. Je kunt dus gewoon met de bus jouw kantoor te huur bereiken en naar je werk reizen. Reis je liever met eigen vervoer? Dat is geen probleem. Het bedrijvencentrum ligt praktisch naast de afrit van de E40. Je bent vanaf deze snelweg binnen 5 minuten op je kantoor te huur. In de omgeving kun je bij Octogoon heerlijk een hapje eten met een zakenrelatie of als je geen zin hebt om nog te koken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan het Grauwmeer?

Is het Grauwmeer in Leuven voor jou een ideale locatie voor een kantoor te huur? Neem dan snel contact op of plan een gratis rondleiding in. SKEPP helpt je in de zoektocht naar het ideale kantoor te huur. Ga voor een kantoor te huur aan het Grauwmeer in Leuven.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grauwmeer 1 in Leuven

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Een pand met veel lichtinval

S

Een zee van ruimte!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Grauwmeer 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner