Super deal

Leuven, Grauwmeer 1

3001 Leuven

Kantoorruimte huren aan de Grauwmeer in Leuven

Kantoorruimte huren in de as van België aan de Grauwmeer in Leuven. Er zijn natuurlijk ook werkplekken en kantoorkamers of kantoor units beschikbaar in dit kantoorgebouw. Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer, de mensen zijn vriendelijk en de verhuurder wil je altijd helpen met het vinden van oplossingen.

Huurprijzen, kantoor Grauwmeer, Leuven

De verhuurder is rechtlijnig in het bepalen van de huurprijzen voor de te huren kantoorruimtes. Je betaald maandelijks een vast bedrag per persoon. Zo huur je voor jezelf als een kantoor vanaf €750,- per maand en is een kantoor voor 4 personen al te huren voor €1400,- per maand. Dit is omgerekend €350,- per persoon en dat houdt in dat je per persoon minder betaald als je met meer bent. Het is ook mogelijk om voor 2 dagen per week een werkplek te huren en dan kun je op iedere locatie van deze verhuurder werken. Dit kost je €200,- per maand.

Grauwmeer: werken op alle locaties, vergaderzalen en 24/7 toegang

Kantoorruimte huren aan de Grauwemeer in Leuven heeft zo zijn voordelen. Het is namelijk zo dat je met een flexkantoor gebruik mag maken van alle locatie door België en in Maastricht. Zo kun jij als ondernemer de weg op en aan het werk gaan waar het jou maar het beste uitkomt. Dit kantoorgebouw is ook 24/7 toegankelijk en de vergaderzalen zijn beschikbaar tot 6, 12 en 40 personen. Ideaal als je een keer een conferentie moet houden met veel gasten. 

Locatie en bereikbaarheid, Grauwmeer, Leuven

Voor de deur van het kantoorgebouw stopt de bus. Je kunt dus gewoon met de bus jouw kantoorruimte bereiken en naar je werk reizen. Reis je liever met eigen vervoer? Dat is geen probleem van het kantoorgebouw ligt praktisch naast de afrit van de E40. Je bent vanaf deze snelweg binnen 5 minuten op kantoor. In de omgeving kun je bij Octogoon heerlijk een hapje eten met een zakenrelatie of als je geen zin hebt om nog te koken. In Leuven zelf kun je ook goed winkelen met bijvoorbeeld een HEMA en een Zara in de stad.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Grauwmeer?

De Grauwmeer in Leuven voor jou een ideale locatie om kantoorruimte te huren? Goed! Neem dan snel contact op of plan een gratis rondleiding in. Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij de verhuurder voor een heerlijke tas koffie. 

Kantoorruimte huren op goede locatie in Leuven Grauwmeer 1 Leuven Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!