Kantoor te huur Mechelen, Huidevettersstraat 7

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Huidevettersstraat 7 in Mechelen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Mechelen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Huidevettersstraat in Mechelen

Als je een kantoor huurt aan de Huidevettersstraat in Mechelen heb je een kantoor in een historisch pand waar ooit slagers hun vleeswaren aangeboden. In dit bedrijvencentrum kun je een kantoor huren in het hartje van Mechelen en zelfs je boodschappen doen Het business center biedt een uniek concept aan en staat garant voor een goede service. Wil je meer te weten komen over het huren van een kantoorunit in een historisch pand? Lees snel verder om meer te weten te komen het huren van een kantoor aan de Huidevettersstraat in Mechelen.

Huurprijzen

In de kantoorpand huur je een kantoor voor 4 personen voor €990,- per maand. Wil je met meer personen werken? Dat kan dan bijvoorbeeld in een kantoor van 12 personen en daarvoor betaal je €2700,- per maand. De huurprijzen zijn inclusief de servicekosten. Alle kantoren zijn voorzien van meubels zodat jij alleen nog maar je laptop moet meenemen om aan het werk te gaan. Bij elke kantoor krijg je ook gratis vergaderuren die je ook in het kantoor van Antwerpen kunt gebruiken.

Historisch gebouw, smaakmarkt en open patio

Het kantoorgebouw aan de Huidevettersstraat heeft een rijke historie en alle karakteristieke elementen zijn nog aanwezig. Het gebouw dateert uit 1881 en diende tot 1967 als vleeshal. Het is weer helemaal in zijn oude glorie hersteld en op de begane grond is een smaakmarkt waar je aan de diverse kraampjes kunt genieten van Vietnamees street food tot Mexicaanse tapas. Je kunt er ook terecht voor je boodschappen zodat je ‘s avonds niet meer naar de supermarkt moet. Als extraatje is er nog en open patio waar je kunt lunchen en werken in de open lucht. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand is gelegen in het verkeersvrije deel van Mechelen maar is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Als je met de auto komt kun je op diverse parkeerplaatsen je auto parkeren. Parking Inno Mechelen is betaalbaar en ligt op slechts 2 minuten wandelen van dit kantoorgebouw. Vanuit Mechelen zijn Antwerpen, Brussel en Gent vlot te bereiken met de auto. 

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Huidevettersstraat in Mechelen?

Zie jij het zitten om je kantoor te huren aan de Huidevettersstraat in Mechelen? Het huren van een kantoor in dit bedrijvencentrum is ideaal als je houdt van werken in een bruisende omgeving maar wel rustig in je kantoor wilt zitten. Neem gerust een kijkje en boek online je rondleiding. Natuurlijk kun je met al je vragen terecht bij onze kantoorexperts! SKEPP geeft je gratis en geheel vrijblijvend meer uitleg over het huren van een kantoor aan de Huidevettersstraat in Mechelen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

V

Erg gaaf zo een kantoor waar je onder de middags nog kunt gaan eten!!!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Huidevettersstraat 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen