Kantoor te huur Mechelen, Schaliënhoevedreef 20

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Mechelen Campus I 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Station Sint - Katelijne - Waver 46 min. lopen (3,8 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Schaliënhoevedreef 20

Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen

Een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen huren? Hier huur je tegen gunstige huurprijzen een kantoorruimte voor je eigen bedrijf. Deelverhuur is mogelijk vanaf 15 m2. Bij deze verhuurder is het niet meer dan logisch dat de huurcontracten geen minimumduur hebben en je hier dus niet voor lange tijd aan vast zit. Lees snel verder en geraak helemaal overtuigd van een werkplek of kantoorruimte in de Schaliënhoevedreef in Mechelen.

Huurprijzen

Met een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen kun je huren aan gunstige huurprijzen. Zo is het mogelijk om een eigen kantoorruimte te huren van 12 m2 voor een huurprijs van €675,- per maand. Wil je liever een groot kantoor te huur? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 27 m2 voor een huurprijs van €1450,- per maand. Hier zitten een groot aantal services bij, waaronder de nutsvoorzieningen.

Meertalige telefoonbeantwoording en dagelijkse schoonmaak van kantoren

Met een kantoor te huur in Mechelen in de Schaliënhoevedreef zijn vele voordelen binnen handbereik. Je huurt op de Campus van Mechelen waar vele bedrijven gevestigd zijn en waar je dus je netwerk uit kan breiden. Je maakt bovendien gebruik van hoogwaardige services zoals: meertalige telefoonbeantwoording, dagelijkse schoonmaak van de kantoorruimtes, gemeubileerde kantoren te huur, gratis gebruik van de vergaderruimtes en een professionele receptie.

Locatie en bereikbaarheid

In het bedrijvencentrum in de Schaliënhoevedreef in Mechelen staat dit business center waar nog kantoren te huur zijn. Dichtbij gelegen is de E19, een autosnelweg die Brussel en Antwerpen met elkaar verbindt. De luchthavens van Brussel en Antwerpen zijn hierdoor uitstekend bereikbaar, evenals de haven van Antwerpen. Mechelen is door de centrale ligging in België een ideale plek om te werken.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte in de Schaliënhoevedreef in Mechelen?

Wil jij een kantoor te huur in het business center in de Schaliënhoevedreef in Mechelen? Ben je enthousiast en zou je graag willen zien hoe de sfeer in dit bedrijvencentrum is? Kun jij op elke vraag antwoorden met een ja? Neem dan contact op met SKEPP en plan een rondleiding in. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder, ook beantwoorden we al je vragen. Wie weet heb jij straks een kantoor te huur in de Schaliënhoevedreef in Mechelen.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schaliënhoevedreef 20 in Mechelen

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Strak kantoorpand.

S

Een heel professionele uitstraling!

M

Top kantoorpandWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Schaliënhoevedreef 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner