Sluiten
Sluiten

Een kantoorruimte huren in Brugge?

Op zoek naar een kantoorruimte in Brugge?

Jouw nieuwe kantoor vind je bij SKEPP. Een groot aanbod van tradionele kantoren en serviced offices. Het is gemakkelijk om in contact te komen en je bekijkt snel en gratis kantoren. Het advies ontvang je geheel gratis van SKEPP. Je eigen kantoor in Brugge heb je eenvoudig gevonden met de hulp van SKEPP.

Welk kantoor past het best bij mij?

Is het business center waar je nu huurt te klein of misschien juist wel te groot? Dan wordt het tijd om SKEPP in te schakelen bij de zoektocht naar een nieuw thuis. In Brugge heeft SKEPP meerdere kantoren beschikbaar. Enkele van deze immokantoren zijn tradionele kantoren, maar de meeste zijn full serviced concepten. Een all-inclusive prijs is een prijs waarin de huurkosten voor nutsvoorzieningen, faciliteiten binnen het kantoorpand en de huur van de werkplek of kantoorruimte zijn inbegrepen. Binnen de tradionele kantoren betaal je een kale huurprijs. SKEPP neemt onduidelijkheden weg en helpt jou het overzicht te bewaren.

Kantoorruimte huren via SKEPP in Brugge?

De zoektocht naar een passende bedrijfslocatie begint bij het kiezen van het goede kantoortype. Heb je plek nodig voor 1 persoon, een kantoor van 2 tot 10 personen of een grote kantoorruimte op maat voor meer dan 10 personen? Het is ook belangrijk om te weten hoe het personeel zich vervoert naar het werk, dat heeft namelijk gevolgen voor de locatie. Een locatie bij het station wanneer je veel reist met het openbaar vervoer of juist een locatie met genoeg parkeerruimte wanneer je met de auto komt. Na inzicht in de locatie en het type kantoor kijken we samen naar de voorzieningen die aanwezig moeten zijn op kantoor.

In Brugge een kantoorruimte huren? Zoek via SKEPP!

SKEPP gaat gratis op zoek naar jouw perfecte kantoor, het kost je dus niets. Alle wensen die je hebt worden in acht genomen. Bij SKEPP zorgen we dat je binnen 1 dag een voorstel hebt. Hoe wij kunnen bestaan? Business centers hebben een overeenkomst met ons. Wij dragen kantoren aan en plannen rondleidingen voor je in, het enige dat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe immokantoor.

Ook buiten Brugge hebben we meerdere kantoren te huur. Neem eens een kijkje in Brussel, Antwerpen of Mechelen.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Brugge" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

0 van de 0 kantoren in in de buurt van Brugge

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Brugge.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Brugge.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Brugge.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Brugge.

  • 1
  • 2
Sorteer op:

Er zijn 24 kantoren in de buurt, die ook aan jouw zoekopdracht voldoen:

  • 1
  • 2
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×