RENTED OUT

Amstelveen, Prof. J.H. Bavincklaan 3

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amstelveen!

Kantoorruimte te huur in zakelijke omgeving in Amstelveen!

Aan de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen huurt u een kantoorunit vanaf 10 m2 of kantoorruimte op maat (>100 m2). U kunt kantoorruimte huren voor de korte en lange termijn, er kan dus gesproken worden van een hoge mate aan flexibiliteit. Huurprijs: u huurt al een kantoorruimte vanaf €350,- per maand in dit kantoorgebouw te Amstelveen.

Daarbij kunt u ook gebruik maken van services en voorzieningen. Services waar u aan kunt denken zijn telefoonaanname en de verwerking van post en e-mails. Hier vindt u ook vergaderruimte en loungeruimte. Bovendien kunt u gebruik maken van de koffiecorner en een pantry. Uw auto kunt u parkeren op één van de parkeerplaatsen en het kantoorpand is 24/7 toegankelijk voor u.

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is perfect, gezien de ligging vlakbij de snelwegen A9 en A10 bij Amstelveen. Ook per openbaar vervoer zijn de kantoorruimtes toegankelijk, vanwege de vele bus-, metro- en tramstations in de nabijheid. Kortom, een gunstige locatie als u bijvoorbeeld veel gasten moet ontvangen voor uw werk!

Overtuigd? Ga dan snel kijken in dit kantoorgebouw! Via SKEPP plant u een gratis rondleiding in, dit doet u in het menu rechts op deze pagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een vastgoedconsultant van SKEPP!

Gunstig kantoorruimte huren op toplocatie in Amstelveen Prof. J.H. Bavincklaan 3 Amstelveen Toplocation!

4 reviews Prof. J.H. Bavincklaan

Alle basisvoorzieningen en services zijn aanwezig.

Niet super uitgebreide services maar dat is ook niet in alle gevallen nodig.

Prettige vergaderruimtes, alles prima verzorgd.

Goed alternatief voor de hoge huurprijzen in Amsterdam.

Goede prijs/kwaliteit verhouding op deze locatie!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!