Super deal

Amstelveen, Rembrandtweg 39-41

1181 GE Amstelveen

5 (1)

Flexibel kantoorruimte huren op een gunstige locatie in Amstelveen

Ook geïnteresseerd in een nieuwe manier van werken? En u bent op zoek naar kantoorruimte in Amstelveen? U werkt hier in een bruisende omgeving in Amstelveen, vlakbij onze hoofdstad Amsterdam. Een koffiebar, vergaderruimte én parkeerruimte aanwezig!

Een nieuw concept in dit moderne kantoorgebouw in het centrum van Amstelveen

U huurt hier een comfortabele werkplek of kantoorkamer, die speciaal voor werknemers is ingericht. Niet thuis of op kantoor, maar ergens daar tussenin. Dat is het idee. Lekker flexibel kantoorruimte huren, iets dat past bij de huidige tijd. Kortom, u voelt u thuis in de kantoorruimte die u huurt.

Flexibel kantoorruimte huren in het centrum van het gezellige Amstelveen

U huurt hier flexibel een werkplek vanaf slechts €150,- per maand. Een kantoorkamer voor 2 personen kost u maandelijks €600,-. Het voordeel van deze locatie is dat u vlakbij alle belangrijke voorzieningen werkt, zoals restaurants en winkels. Bovendien bent u snel in het centrum van Amsterdam of op het vliegveld Schiphol. Met andere woorden, een unieke locatie!

24/7 toegang tot het moderne kantoorpand in hartje Amstelveen

Werkt u graag 's avonds of zelfs 's nachts in uw eigen kantoorruimte? Geen enkel probleem, want hier heeft u 24/7 toegang. Honger? Bezoek het bedrijfsrestaurant! Behoefte om tot rust te komen? Ga naar de loungeruimte! Vergadert u veel? Maak gebruik van de vergaderruimtes. Komt u met eigen vervoer? Parkeer uw auto in de ondergrondse parkeergarage!

Neem een kijkje in uw nieuwe kantoorruimte, op een gunstige locatie!

Overtuigd van de mogelijkheden van dit kantoorpand? Of twijfelt u tussen het aansprekende kantorenaanbod in Amstelveen? Het is hoe dan ook verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoorpand. Plan gratis (!) een rondleiding in via SKEPP of neem contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP!

Zeer flexibele kantoorruimte te huur in Amstelveen Rembrandtweg 39-41 Amstelveen Toplocation!

1 reviews Rembrandtweg

Verschillende ruimten waar je kan werken en je voelt je hier echt thuis!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!