RENTED OUT

Amsterdam West, Donker Curtiusstraat 7

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Een flexibel kantoor huren binnen bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam West!

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdamse West? Goed nieuws, want dit bedrijvencentrum in het Westerpark is de hotspot voor workaholics in het stadsdeel Amsterdam West (voormalig stadsdeel Amsterdam Westerpark).

Kantoorruimte te huur vanaf 23 m2 tot 225 m2

SKEPP biedt namens de verhuurder kantoorruimte te huur aan. Deze uitstekende locatie voor startende, maar ook gevestigde ondernemers, biedt u (ingerichte) kantoorruimtes vanaf 23 m2 en kantoren op maat tot 225 m2. U kunt hier flexibel en aantrekkelijk huren binnen dit bedrijvencentrum aan de Donker Curtiusstraat in Amsterdam! Wilt u profiteren van een vaste lage huurrpijs? Neem dan contact op met SKEPP.

Glasvezel internet en centrale receptie aanwezig

Voorbeelden van services en diensten binnen dit kantoorpand zijn; de centrale receptie, het glasvezel internet, VOIP telefonie en vergaderruimtes. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoor op maat, neem contact op met SKEPP of plan nu alvast uw eigen rondleiding in op deze prachtlocatie!

Flexibel kantoorruimte huren in Amsterdam West Donker Curtiusstraat 7 Amsterdam West Toplocation!

1 reviews Donker Curtiusstraat

Ben hier onlangs eens naar binnen gelopen.

Ik zoek een goed bereikbaar kantoor met voldoende voorzieningen. Dit kantoorpand zag er keurig uit, vriendelijk personeel maar voor mij toch iets te ver van het centrum.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!