RENTED OUT

Amsterdam West, Eerste Keucheniusstraat 3

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam (West)

Wil jij een kantoorruimte huren op een super leuke plek aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam (West)? Dan is dit kantoorgebouw helemaal wat voor jou. In 1914 is dit kantoorpand gebouwd en is voorzien van een energielabel. Vele voorzieningen en services zorgen er mede voor dat deze plek een fijne thuisbasis is om jouw onderneming te vestigen. Met een bushalte en verschillende opritten van snelwegen om de hoek is het pand uitstekend bereikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar. 1 kantoorruimte heeft een oppervlakte van 21 m2, voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van maar €450,-. Ook bieden ze nog een grotere unit aan met een oppervlakte van 33 m2, voor €700,- in de maand is deze ruimte van jou.

24/7 toegankelijk en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een parkeerplaats. Het is altijd lastig om in dit gedeelte van Amsterdam je auto te parken, hoe fijn zou het zijn als je hier ’s ochtends niet over na hoeft te denken? Wat ook zeker een groot voordeel is wanneer je een werkplek gaat huren op deze locatie, is de makkelijke toegankelijkheid. 24/7 heb jij de mogelijkheid om gebruik te maken van jouw kantoorruimte, ideaal. Mocht je in het weekend of juist buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden willen afronden, is dat geen probleem. Verder is er bijvoorbeeld een printer en pantry, erg handig om in de middagpauze je lunch voor te bereiden en jezelf voorzien van een lekkere kop koffie/thee.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is op een hoek gelegen en daardoor heb je vanaf je kantoorruimte een goed uitzicht over de Amsterdamse straten. Op 3 minuten loopafstand van je werkplek zit een bushalte, deze lijn is direct verbonden om het centraal station van Amsterdam. Ook verschillende opritten van snelwegen zorgen er voor dat de verbinding tussen Amsterdam West en andere steden uitstekend zijn. Zo zitten de A10, A5 en A8 op nog geen 15 minuten rijafstand. In de nabije omgeving van het pand zijn er vele gezellige restaurantjes en koffietentjes te vinden, heerlijk om tijdens of na werktijd even te ontspannen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorkamer aan de Eerste Keucheniusstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in om het met eigen ogen te bekijken en beleven. Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder.

Kantoorruimte huren Amsterdam, Eerste Keucheniusstraat 3 Eerste Keucheniusstraat 3 Amsterdam West Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!