Rent office space Amsterdam West, Elckerlijcstraat 117

4 (1 reviews)
Facilities
 • Free WiFi
 • Elevator
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Elckerlijcstraat 117 in Amsterdam West

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam West!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Huren in het centrum van Amsterdam? Een kantoorruimte met terras te huur aan de Elckerlijcstraat

Op zoek naar een betaalbare kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? Dan bent u aan de Elckerlijcstraat aan het juiste adres. Op deze goed bereikbare locatie vlakbij de snelweg A10 en met meerdere OV-punten in de nabijheid huurt u een ingerichte kantoorruimte. Schiphol Airport is in ruim 10 minuten rijden te bereiken. Een gunstige locatie om uw onderneming te vestigen!

Beschikbaarheid in dit kantoor: kantoorkamer van 25 m2 te huur

Er is een kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw aan de Elckerlijcstraat in het centrum van Amsterdam. Het gaat om een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 25 m2 op de begane grond. U huurt hier een kantoorruimte voor een flexibele huurtermijn of voor een langere huurperiode. De keuze is aan u, al is een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar doorgaans het meest voordelig. 

Voorzieningen? Pantry, lunchruimte en loungeruimte aanwezig

Een bijkomstig voordeel van het huren van kantoorruimte op deze locatie is het hoge voorzieningenniveau. U maakt namelijk gebruik van een pantry en er is een ruimte om te lunchen en te loungen. Het is ook mogelijk om op het terras bij dit kantoor te ontspannen of te werken, wanneer u besluit om hier kantoorruimte te huren.

Kom een kijkje nemen in dit kantoor in Amsterdam Centrum!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen dit kantoor in Amsterdam? Bezoek dan dit kantoorgebouw en zie of dit aansluit bij de wensen van uw onderneming, door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Dit doet u via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

L

zeer geïnteresseerd.

ik woon in deze straat, ideaal! Wat is de maandelijkse huur?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Elckerlijcstraat 117

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen