RENTED OUT

Amsterdam West, Elckerlijcstraat 117

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Huren in het centrum van Amsterdam? Een kantoorruimte met terras te huur aan de Elckerlijcstraat

Op zoek naar een betaalbare kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? Dan bent u aan de Elckerlijcstraat aan het juiste adres. Op deze goed bereikbare locatie vlakbij de snelweg A10 en met meerdere OV-punten in de nabijheid huurt u een ingerichte kantoorruimte. Schiphol Airport is in ruim 10 minuten rijden te bereiken. Een gunstige locatie om uw onderneming te vestigen!

Beschikbaarheid in dit kantoor: kantoorkamer van 25 m2 te huur

Er is een kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in dit kantoorgebouw aan de Elckerlijcstraat in het centrum van Amsterdam. Het gaat om een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 25 m2 op de begane grond. U huurt hier een kantoorruimte voor een flexibele huurtermijn of voor een langere huurperiode. De keuze is aan u, al is een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar doorgaans het meest voordelig.

Voorzieningen? Pantry, lunchruimte en loungeruimte aanwezig

Een bijkomstig voordeel van het huren van kantoorruimte op deze locatie is het hoge voorzieningenniveau. U maakt namelijk gebruik van een pantry en er is een ruimte om te lunchen en te loungen. Het is ook mogelijk om op het terras bij dit kantoor te ontspannen of te werken, wanneer u besluit om hier kantoorruimte te huren.

Kom een kijkje nemen in dit kantoor in Amsterdam Centrum!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen dit kantoor in Amsterdam? Bezoek dan dit kantoorgebouw en zie of dit aansluit bij de wensen van uw onderneming, door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Dit doet u via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Kantoorkamer van 25 m2 te huur in Amsterdam Centrum Elckerlijcstraat 117 Amsterdam West Toplocation!

1 reviews Elckerlijcstraat

zeer geïnteresseerd.

ik woon in deze straat, ideaal! Wat is de maandelijkse huur?

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!