Rent office space Amsterdam West, Nachtwachtlaan 20-24

5 (2 reviews)
Rent at this location?

This is currently available at Nachtwachtlaan 20-24 in Amsterdam West

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam West!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Nachtwachtlaan (Nieuw-West)

Wil jij graag werken op een prachtige locatie, direct aan het Rembrandtpark? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je werkt hier op een erg rustige plek waar je geconcentreerd kunt werken. Mocht je behoefte hebben aan ontspanning, dan kun je vanaf het kantoor direct het park inlopen. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1967 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 19.257 m2. 

Huurprijzen, kantoor Nachtwachtlaan, Amsterdam

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Overtoomse Veld, is momenteel slechts 1 kantoorruimte te huur. De te huren ruimte heeft een oppervlakte van 38 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €975,-. Normaal gesproken huur je in dit kantoorgebouw voor een minimum termijn van 1 jaar. Liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. 

Nachtwachtlaan: bemande receptie, café en restaurant 

In dit kantoorpand zijn vele services en voorzieningen inbegrepen in de huurprijs. Zo is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig en een grote ontvangsthal. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een café en een restaurant, deze zijn beide te vinden op de begane grond. Bovendien is er een ruime keuken aanwezig in het kantoorpand en beschikt het kantoorgebouw over een vergaderruimte. Als huurder mag je hier gewoon gebruik van maken, ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Nachtwachtlaan, Amsterdam

Dit kantoorpand kent een prima ligging. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Johan Jongkindstraat en ligt op een afstand van slechts 300 meter. Reis je iedere dag met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A10 het snelst op kantoor. Vanaf deze snelweg is het nog maar 3 minuten rijden naar het kantoorpand. In de directe omgeving van het kantoorgebouw vind je leuke horecagelegenheden waaronder SKYY Bar Amsterdam. Hier kun je na werktijd gezellig met collega’s nog een wijntje drinken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nachtwachtlaan?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in en kom de ruimte met je eigen ogen bekijken.


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Hier vind je alles wat je nodig hebt, goede voorzieningen, prima kantoren tegen goede prijzen.

M

Prima kantoorpand.

Goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Ik ken een bedrijf dat hier huurt en zij zijn erg tevreden.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Nachtwachtlaan 20-24

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen