RENTED OUT

Amsterdam West, Nieuwpoortkade 2a

5 (1)
  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam (Sloterdijk)

Zoek jij een geschikte kantoorruimte aan de Nieuwepoorkade in Amsterdam Sloterdijk? Maar heb je nog niet jouw droomkantoor gevonden? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw op toplocatie. Het kantoorpand is gebouwd in 1939 en is gelegen op een makkelijk bereikbare locatie met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ben jij nieuwsgierig naar wat de beschikbare kantoorruimte jou allemaal te brengen heeft? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het snel!

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 71 m2. Doormiddel van de toegevoegde plattegrond, kun je exact zien hoe de kantoorruimte is ingedeeld. De kantoorunit wordt gemeubileerd opgeleverd met maar 6 fijne werkplekken. De werkplekken zijn voorzien van een comfortabel bureau en bureaustoel. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €2000,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten.

24/7 toegankelijk, een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam Sloterdijk, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo kun je zelf bepalen in overleg wanneer je gebruikt maakt van jouw kantoorruimte, 24/7! Dus bijvoorbeeld in de avonduren langer door of in het weekend de laatste werkzaamheden afronden. In het kantoorgebouw is ook een pantry aanwezig. Een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten voor jezelf en jouw collega’s. Reis je met de auto naar je werkplek? Deze kun je op eigen terrein makkelijk en snel parkeren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven op een gunstige locatie gevestigd. Met de auto reis je binnen enkele minuten vanaf je werkplek naar verschillende rijkswegen zoals de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 4 minuten. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam Sloterdijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Nieuwpoortkade in Amsterdam West

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Nieuwpoortkade in Amsterdam West.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation

1 reviews Nieuwpoortkade

Een mooie lichte ruimte op een gunstige locatie in West!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!