RENTED OUT
Super deal

Amsterdam West, Orteliusstraat 15-17

 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren in Amsterdam in een creatief kantoorconcept

In het centrum van Amsterdam, aan de Orteliusstraat, ligt dit moderne en creatieve kantoorconcept. Dit kantoorconcept bestaat uit verschillende kantoorruimten van verschillende metrages. De kantoorruimtes beschikken over karakteristieke eigenschappen die prachtig uitzicht bieden op de binnentuin. Binnen dit kantoorpand zijn veel creatieve ondernemers gevestigd zoals copywriters, SEO specialisten en journalisten.

Voor iedere onderneming een geschikte kantoorruimte

Dit kantoorpand biedt kantoorkamers van verschillende metrages aan, waardoor er voor iedere onderneming een geschikte ruimte aanwezig is. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende kantoorruimten met het aantal m2 en de huurprijs per maand. Deze huurprijzen zijn inclusief services kosten.

 • Studio - 32 m2 - €710,- (verhuurd)
 • Studio - 32 m2 - €710,- (verhuurd)
 • Studio - 32 m2 - €710,- (verhuurd)
 • Studio - 32 m2 - €710,- (verhuurd)
 • Grote studio - 172 m2 - €2.690,-
 • Studio - 65 m2 - €1.1019,-
 • Studio - 65 m2 - €1.1019,-

Werken op een prachtige locatie met diverse services en voorzieningen

Wanneer u besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorconcept kunt u gebruik maken van diverse services en voorzieningen. Zo beschikt iedere kantoorruimte over een eigen entree, toilet en pantry. Daarnaast zijn er parkeerplekken aanwezig en is er high-speed internet. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw onderneming! Naast de diverse services en voorzieningen is dit kantoorpand ook nog eens uitstekend bereikbaar. Bus- en metrostation liggen om de hoek, met 5 minuten rijden bevindt u zich op de snelweg A10 en Schiphol is te bereiken binnen 15 minuten rijden. Een uitstekende locatie om uw onderneming te vestigen!

Een kantoorpand met eigen binnentuin en horecagelegenheid

Dit kantoorpand aan de Orteliusstraat beschikt over een eigen binnentuin met veel groen en een heerlijk zitplaats. Een prachtige locatie om ontspannen te werken! Naast een binnentuin beschikt dit kantoorgebouw ook over een eigen horecagelegenheid met een groot terras, waar u kunt genieten van uw lunch of afspraken kunt ontvangen. Wanneer u plaats neemt op het terras heeft u een prachtig uitzicht op het Rembrandtpark.

Kom een kijkje nemen en geniet van een kop koffie in de binnentuin!

Wilt u dit prachtige kantoorpand eens met uw eigen ogen zien? Kom dan eens een kijkje nemen! Via SKEPP plant u gratis (!) en vrijblijvend een rondleiding in. Waar wacht u nog op?

Kantoorruimte (>32 m2) huren in Amsterdam West Orteliusstraat 15-17 Amsterdam West Toplocation!

1 reviews Orteliusstraat

Dit pand heeft echt een gezellige binnentuin, zeker een kijkje nemen waard

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!