Rent office space Amsterdam West, Wichersstraat 81

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Amsterdam, Kostverlorenstraat 3 mins walk (0.3 km)
  • Subway station Amsterdam, Fred. Hendrikplants. 6 mins walk (0.5 km)
  • Railway station Amsterdam Centraal 33 mins walk (2.6 km)
  • Park 7 mins walk (0.5 km)
  • Gym 1 min walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Wichersstraat 81 in Amsterdam West

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Amsterdam West!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Wichersstraat in Amsterdam (West)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan een rustige straat Amsterdam West? Neem dan eens een kijkje in dit moderne kantoorgebouw aan de Wichersstraat. Het kantoorpand is gebouwd in 2015, redelijk recent dus, dat houdt in dat het kantoorpand is voorzien van vele voorzieningen en faciliteiten. 

Huurprijzen

Op dit moment heeft de ruimte een winkelfunctie, wanneer deze leeg wordt gehaald blijft er een representatieve kantoorruimte over van 80 m2. Het is een efficiënte kantoorkamer die erg netjes is onderhouden in de afgelopen 3 jaar, je kunt hier direct aan de slag! De kantoorruimte wordt zonder meubilair opgeleverd, dat houdt in de kantoorruimte volledig naar eigen smaak kan worden ingericht. Voor een maandelijks bedrag van slechts €1250,- is deze kantoorruimte van jou!

Een pantry, opberghok en eigen entree

Wanneer je de kantoorruimte gaat huren aan de Wichersstraat in Amsterdam West zijn er daarnaast ook vele andere faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo maak je op deze locatie gebruik van een eigen entree en is er een nette toiletgroep aanwezig. Ook is er in de kantoorkamer een pantry te vinden, een handige plek om een lekkere lunch voor te bereiden of een kop koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s. Ook kun je rustig jouw spullen na een werkdag laten liggen, het kantoorpand is namelijk goed beveiligd. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is aan een rustig pleintje gelegen in een centrale wijk in Westerpark. Dit is op slechts 3 minuten loopafstand van het ‘Hugo de Grootplein’ waar veel cafeetjes en gezellige lunchplekken te vinden zijn. Ook is er om de hoek een sportschool, heerlijk even sporten na werktijd Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg via de A10 en ook met het openbaar vervoer bereik je binnen 3 minuten jouw werkplek vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wichersstraat in Amsterdam West?

Ben jij enthousiast over deze kantoorruimte aan de Wichersstraat in Amsterdam West? En zie je het wel zitten om hier jouw onderneming te vestigen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorrruimte aan de Wichersstraat. 


Reviews

Find out what other people said about this location

A

Momenteel een winkelruimte, maar kan ook prima als kantoorruimte!

Een heerlijke en rustige plek in Amsterdam!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Wichersstraat 81

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen