Super deal

Arnhem, Willemsplein 2-4

6811KA Arnhem

5 (3)

Kantoorruimte te Huur binnen karakteristieke stadsvilla in het centrum van Arnhem

De kantoorruimtes liggen op een zeer gunstige locatie aan de rand van het stadscentrum van Arnhem. Het fraaie en karakteristieke kantoorpand is gevestigd op een snijpunt van belangrijke toegangswegen van en naar het centrum. Via SKEPP huurt u hier kantoorkamers (>75m2) en kantoorruimte op maat (>100m2). Het maximum metrage bestaat uit een oppervlakte van 1.610 m2. De huurprijs van een kantoorruimte is vanaf €95,- per m2 per jaar. Het is mogelijk om op flexibele basis te huren binnen dit kantoorgebouw, maar ook huren voor de lange termijn is een optie.

Het kantoorgebouw aan het Willemsplein 3-4 in Arnhem is uitstekend toegankelijk. NS-station Arnhem is op een loopafstand van ruim vijf minuten en er is ook een bushalte op loopafstand. Diverse snelwegen zijn in de nabijheid van het kantoorpand gelegen, zoals de A50 (Eindhoven – Arnhem – Zwolle) en de A15 (Europoort – Rotterdam – Nijmegen). Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (>75m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte huren binnen stadsvilla in hartje Arnhem Willemsplein 2-4 Arnhem Toplocation!

3 reviews Willemsplein

Dit is een prachtige kantoorvilla met uitstraling!

Voor mijn bedrijf zoek ik een meer industriële uitstraling, maar voor advocaten/notarissen/adviseurs lijkt me dit ideaal.

Érg mooi!!!

Prachtig klassiek gebouw aan de rand van het centrum van Arnhem

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!