Rent office space Brussels Airport, Brussels National Airport 1

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Zaventem Luchthaven Perron B 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Brussels Airport - Zaventem 1 min walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Brussels National Airport 1 in Brussels Airport

Available (flex)desks
Available office rooms
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoor huren aan Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem)

Een kantoor te huur aan Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem)? Hier een kantoor t Afe huur vestigen gaat gegarandeerd gepaard met een nationale én internationale reputatie. Het business center is gevestigd op een top locatie met hoog internationaal aanzien. Het bedrijvencentrum biedt 3700 m2 aan kantoren te huur en vergaderruimtes en dat allemaal voorzien van de meeste moderne en professionele faciliteiten. Met een kantoor te huur aan Brussels National Airport neem je een vliegende start.

Huurprijzen

Het business center aan Brussels National Airport heeft een ruim aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken. Je hebt al een kantoorkamer van 20m2, 30 m2, 40 m2 of 60 m2 voor respectievelijk € 1600, € 2300, € 3000 of € 3800 per maand exclusief BTW maar inclusief alle servicekosten. Een flexibele werkplek huur je al voor € 149 per maand en een vaste werkplek voor € 399 per maand. Een van de waarden van het bedrijvencentrum aan Brussels National Airport is een flexibele huur. Wil je een kantoor te huur voor een dag, een week, een maand, een jaar of langer voor 1 persoon of 100 personen? Je kunt er werken op welke manier je wenst.

Tailor en droogkuis, een restaurant voor zakenlunches en een gezellige bar om te netwerken

Als je een kantoor huurt zoals aan de Brussels National Airport met een internationale uitstraling, wil je zelf ook gelekt en gestrekt voor de dag komen. Het business center heeft daar allemaal in voorzien. Er is een tailor aanwezig en een droogkuis voorzien. Zo is je pak altijd perfect in orde. Relax and rewind is een andere waarde van het bedrijvencentrum. Af en toe moeten de batterijen gewoon eens opgeladen worden. Geniet daarom van een heerlijke zakenlunch in het restaurant of ga na het werk iets gezellig drinken in de bar met collega´s. Zo wordt het plezierig zaken doen.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur aan Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem) kun je niet beter gelegen zijn. Je kantoor te huur bevindt zich bijna letter op de nationale luchthaven van België. Dagelijks vertrekken en komen hier duizenden zakenmensen aan. Ideaal om internationale zakenrelaties op te bouwen. Ook is er een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer bestaande uit bussen, treinen en metro. Met de auto bereik je via de E19 en E40 vanuit alle andere hoeken van het land gemakkelijk het kantoor te huur aan Brussels National Airport. Het bedrijvencentrum zelf beschikt over een parking.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem)?

Wil jij ook een kantoor te huren aan Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem)? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga voor een kantoor te huren aan Brussels National Airport in Brussel Airport (Zaventem)


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

A

Een mooie locatie om te werken en ge kunt er de vliegtuigen zien landen en vertrekken

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Brussels National Airport 1

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner