Super deal

Brussels Elsene, Avenue Louise 279

1050 Brussels Elsene

4 (2)

Werken in België? Huur kantoorruimte in dit net gerenoveerde pand te Brussel!

Dit kantoorgebouw ligt in hartje Brussel, aan de prestigieuze Louizalaan. Het is de ultieme thuisbasis voor vele internationale bedrijven. U werkt hier in een recent gerenoveerd pand met een moderne uitstraling en in de nabijheid winkels en restaurants.

Kantoorruimte beschikbaar

In dit hoogwaardige kantoorpand te Brussel vindt u de kantoorruimte die aansluit bij uw behoeften. U huurt hier een werkplek maar ook een eigen kantoorkamer. Daarnaast is er kantoorruimte op maat beschikbaar.

Huurprijzen

Een kantoorkamer huurt u al vanaf €670,- per maand. Daarnaast is het ook mogelijk om vergaderruimte te huren. U kunt hier flexibel huren, maar een huurovereenkomst voor de lange termijn is over het algemeen financieel aantrekkelijker.

Hoog servicelevel

De receptionisten ondersteunen u graag met secretariële diensten, zoals het opnemen van de telefoon en het verwerken van de post. Verder is er high-speed internet en zijn er mogelijkheden wat catering betreft. Koffie? Bezoek de espressobar! Daarnaast is er een café, restaurant en fitnessruimte. Kortom, naast het gemak van een kantoorruimte heeft u ook veel voorzieningen tot uw beschikking.

Kijkje nemen

Ziet u de voordelen van het werken in dit kantoorgebouw te Brussel? Ga dan gauw eens kijken in dit pand over de grens! U plant geheel vrijblijvend een rondleiding in via het menu rechts op deze pagina.

Kantoorruimte huren in gerenoveerd pand te Brussel Avenue Louise 279 Brussels Elsene Toplocation!

2 reviews Avenue Louise

Mooie services en goede prijs.

Het buitenterras is echt een hele leuke extra.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!