RENTED OUT
Super deal

Dordrecht, Wolwevershaven 30

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Dordrecht!

Komt u een kantoorruimte huren op één van de meest stijlvolle kantoorlocaties van Dordrecht?

Direct aan de haven van Dordrecht, in het centrum van de stad en in het kantoorpand dat ooit het grootste pakhuis van Dordrecht was; op die locatie huurt u een stijlvolle kantoorruimte. De entree van dit kantoor is recent gerenoveerd, waardoor de entree een eigentijds karakter heeft gekregen. Een prachtige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte op maat huren? Het kan in Dordrecht!

Zoekt u een kantoorkamer (47 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (100 - 606 m2) in het centrum van Dordrecht? Dan is het huren van een kantoorruimte op deze locatie een zeer geschikte optie. SKEPP raadt u aan een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar overeen te komen. Dit is doorgaans de meest voordelige huurperiode.

De huurprijzen van een kantoorruimte in dit monumentale kantoor

Het zal waarschijnlijk een belangrijk aspect zijn in uw zoektocht naar kantoorruimte in Dordrecht: de huurprijs van de kantoorruimte. Een kantoorkamer huurt u al voor €510,- per maand. Een kantoorruimte op maat is te huur voor slechts €95,- per m2 per jaar. Kortom, de huurprijzen zullen naar alle waarschijnlijkheid geen obstakel vormen om kantoorruimte te huren in dit monumentale kantoorgebouw!

Voorzieningen in dit kantoor: loungeruimte en pantry aanwezig

Wanneer u af en toe even toe bent aan ontspanning of als u even informeel wilt overleggen, dan kunt u gebruik maken van de loungeruimte in dit kantoor in Dordrecht. Erg gemakkelijk is de aanwezigheid van een pantry, waar u gebruik van kunt maken. Voor de mindervaliden is het waardevol om te weten dat er een lift in dit kantoorpand is.

Huur een kantoorruimte aan de Wolwevershaven in Dordrecht!

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt? Dan is het verstandig om een rondleiding te plannen door dit kantoorpand bij SKEPP. Het voordeel van het plannen van een rondleiding bij SKEPP is dat het gratis (!) en geheel vrijblijvend is. U zit dus nergens aan vast en kunt op uw gemak de mogelijkheden van de kantoorruimte bekijken!

Huur kantoorruimte (>47 m2) aan de haven in Dordrecht Wolwevershaven 30 Dordrecht Toplocation!

3 reviews Wolwevershaven

Erg stijlvol kantoorpand in Dordrecht!

Prachtige werklocatie langs het water.

PRachtige locatie.

Mooi pand en goede voorzieningen

Fraaie werkplekken!

Services zijn erg goed, vriendelijk personeel.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!