Rent office space Dordrecht, Wolwevershaven 30

4 (3 reviews)
Facilities
 • Free WiFi
 • Airconditioning
 • Elevator
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Wolwevershaven 30 in Dordrecht

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Dordrecht!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Komt u een kantoorruimte huren op één van de meest stijlvolle kantoorlocaties van Dordrecht? 

Direct aan de haven van Dordrecht, in het centrum van de stad en in het kantoorpand dat ooit het grootste pakhuis van Dordrecht was; op die locatie huurt u een stijlvolle kantoorruimte. De entree van dit kantoor is recent gerenoveerd, waardoor de entree een eigentijds karakter heeft gekregen. Een prachtige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte op maat huren? Het kan in Dordrecht!

Zoekt u een kantoorkamer (47 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (100 - 606 m2) in het centrum van Dordrecht? Dan is het huren van een kantoorruimte op deze locatie een zeer geschikte optie. SKEPP raadt u aan een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar overeen te komen. Dit is doorgaans de meest voordelige huurperiode.

De huurprijzen van een kantoorruimte in dit monumentale kantoor

Het zal waarschijnlijk een belangrijk aspect zijn in uw zoektocht naar kantoorruimte in Dordrecht: de huurprijs van de kantoorruimte. Een kantoorkamer huurt u al voor €510,- per maand. Een kantoorruimte op maat is te huur voor slechts €95,- per m2 per jaar. Kortom, de huurprijzen zullen naar alle waarschijnlijkheid geen obstakel vormen om kantoorruimte te huren in dit monumentale kantoorgebouw!

Voorzieningen in dit kantoor: loungeruimte en pantry aanwezig

Wanneer u af en toe even toe bent aan ontspanning of als u even informeel wilt overleggen, dan kunt u gebruik maken van de loungeruimte in dit kantoor in Dordrecht. Erg gemakkelijk is de aanwezigheid van een pantry, waar u gebruik van kunt maken. Voor de mindervaliden is het waardevol om te weten dat er een lift in dit kantoorpand is. 

Huur een kantoorruimte aan de Wolwevershaven in Dordrecht!

Heeft bovenstaande informatie uw interesse gewekt? Dan is het verstandig om een rondleiding te plannen door dit kantoorpand bij SKEPP. Het voordeel van het plannen van een rondleiding bij SKEPP is dat het gratis (!) en geheel vrijblijvend is. U zit dus nergens aan vast en kunt op uw gemak de mogelijkheden van de kantoorruimte bekijken!


Reviews

Find out what other people said about this location

P

Erg stijlvol kantoorpand in Dordrecht!

Prachtige werklocatie langs het water.

L

PRachtige locatie.

Mooi pand en goede voorzieningen

J

Fraaie werkplekken!

Services zijn erg goed, vriendelijk personeel.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Wolwevershaven 30

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen