Rent office space Eindhoven North, Anderlechtstraat 15

5 (2 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Eindhoven, Wijnpeerstraat 13 mins walk (1.1 km)
  • Railway station Eindhoven Strijp-S 55 mins walk (4.4 km)
  • Gym 1 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Anderlechtstraat 15 in Eindhoven North

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Eindhoven North!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Anderlechtstraat (Eindhoven Noord)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord? Dan is dit pand met een zakelijke en moderne uitstraling uit 2002 helemaal wat voor jou. De totale gebruiksoppervlakte van dit pand is 8171 m2 waarvan 736 m2 is gevestigd op de 5 verdieping waar ook de kantoorruimten zich bevinden, wees gerust deze kantoorruimten zijn makkelijk bereikbaar met de aanwezige lift. 

Huurprijzen

Binnen dit kantoorpand zijn er nog verschillende kantoorruimten beschikbaar. De ruimten zijn van af 30 m2 en lopen op tot 67 m2. De prijs/kwaliteit verhouding in dit zeer markante kantorencomplex is zeker gunstig. Zo betaal je voor een ruimte van 30 m2 een maandelijks bedrag van maar €312,- een wat grote kantoorruimte huren van 40 m2? Hier betaal je per maand €416,- voor.

Parkeergarage, koffiebar en vergaderruimten

Wat zeker een voordeel is bij dit kantoorgebouw aan de Anderlechtstraat in Eindhoven Noord zijn de hoogwaardige voorzieningen en de faciliteiten. Het kantoorpand beschikt over een parkeergarage waar je gebruik van kunt maken. Op de begane grond is er een bemande receptie die jou kan ondersteunen bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Bovendien is er op de begane grond een horeca gelegenheid, een koffiebar waar de lekkerste koffie van Eindhoven verkopen die je vervolgens op het aanwezige terras kunt opdrinken. Ook zijn er vergaderruimten tot jou beschikking in dit kantoorgebouw. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoor gebouw is ideaal te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer je met het openbaar vervoer wil reizen is het slechts 8 minuten lopen vanaf de dichtstbijzijnde bushalte (Wijnpeerstraat) naar het kantoorpand. Het pand ligt direct aan de Kennedylaan en  rij je met de auto binnen 5 minuten de oprit van de A50 (Nijmegen-Eindhoven) op. In de nabije omgeving van het kantoor is er een parkje aanwezig waar je in de pauze een lekkere wandeling kunt maken, is er een tankstation en een supermarkt pick-up-point aanwezig.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Anderlechtstraat?

Ben jij enthousiast over het ruime aanbod van kantoorruimten en de hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten aan de Anderlechtstraat in Eindhoven? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.


Reviews

Find out what other people said about this location

A

Ontzettend veel werkplekken, maar toch heerst er een rustige werksfeer!

K

Comfortabele plek om te werken, erg fijne sfeer!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Anderlechtstraat 15

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen