Eindhoven Strijp-S, Torenallee 45

Kantoorruimten en werkplekken te huur in een vooruitstrevend kantoorpand met luxe voorzieningen in Eindhoven!

Op zoek naar een flexwerkplek, een vaste werkplek of een kantoorkamer (15 m2 - 100 m2) in Eindhoven? Dan bent u aan de Torenallee in Eindhoven aan het goede adres! Binnen dit vooruitstrevende kantoorgebouw maakt u gebruik van vergaderruimte en een luxe loungeruimte. Hier kunt u ontspannen of eventueel bezoekers ontvangen.

Binnen dit kantoorgebouw kunt u alleen uw werkzaamheden uitvoeren maar wanneer u behoefte heeft aan ‘collega’s’, kunt u ook aanschuiven aan een tafel met andere mensen. Dit kan bovendien gunstig zijn om te netwerken. Een eigen kantoorruimte huren is uiteraard ook een optie.

Een huurovereenkomst voor een werkplek of kantoorruimte in Eindhoven kunt u aangaan voor de lange termijn. Op flexibele basis kantoorruimte huren kan ook. Een eigen unieke werkplek huurt u voor een maandelijks bedrag van €325,- per maand. Een flexwerkplek huren kan voor €225,- per maand. Een kantoorkamer is beschikbaar voor een huurprijs van €1.300,- per maand.

Dus bent u op zoek naar een werkplek (<15 m2) of een kantoorkamer(15 m2 - 100 m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw rondleiding in bij SKEPP!

Kantoorruimte huren in luxe kantoorpand in Eindhoven Torenallee 45 Eindhoven Strijp-S Toplocation!

3 reviews Torenallee

Modern en industrieel ingericht kantoor wat goed past bij ons bedrijf.

De mogelijkheid tot zowel netwerken als klanten ontvangen is aanwezig in dit kantoor. Uitstekend geregeld allemaal.

Zo jammer dat dit pand al verhuurd is!

Echt een mooie luxe uitstraling.

Industrieel maar toch heel zakelijk.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!