Rent office space Enschede, Korte Haaksbergerstraat 18

5 (2 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Storage space
 • Parking facility
 • Desk
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Internet facilities
 • Pantry
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Korte Haaksbergerstraat 18 in Enschede

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 140 m2
  Rental price: €2,850 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede? Stop dan met zoeken, wij hebben het perfecte kantoorgebouw voor jou gevonden! Het kantoorpand is gebouwd in 1986 en heeft een perfecte ligging midden in het centrum van Enschede. Ondanks dat het midden in het centrum is gelegen, heerst er toch een rustige sfeer in deze gezellige straat. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit heeft een oppervlakte van 140 m2 en is voor een maandelijks bedrag van €2850,- van jou. Deze prijs is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik maken van de luxe vergaderruimten. Erg handig om gebruik van te maken voor een meeting of om een presentatie te geven voor klanten. Deze klanten zijn makkelijk te verwelkomen in de representatieve entree. 

Een luxe pantry en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede, heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jouw kantoorruimte. Ideaal wanneer je buiten kantoortijden om of in het weekend nog even de laatste werkzaamheden wil afronden. Naast dat er luxe sanitair aanwezig is, kun je ook gebruik maken van de aanwezig pantry. Deze pantry is van alle gemakken voorzien, handig om bijvoorbeeld in de middag een heerlijke lunch voor te bereiden.  

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is midden in het centrum gelegen, dit houdt in dat alles op een korte loopafstand bereikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de leuke restaurantjes en ook supermarkten zijn dichtbij, erg handig om na werktijd snel even wat boodschappen te halen. Om jouw werkplek met de auto te bereiken ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelwegen, de A35 en A1 liggen namelijk op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Dat kan ook makkelijk en snel! Het treinstation van Enschede ligt namelijk op een loopafstand van 4 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat in Enschede? En ben je benieuwd hoe het kantoorgebouw er van binnen uit ziet? Twijfel niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoorpand met eigen ogen bekijken en beleven. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Korte Haaksbergerstraat. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Midden in het gezellige centrum van Enschede, wie wil dat nou niet?

P

Een mooie kantoorruimte, je hebt daarnaast hier ook nog de mogelijkheid om een vergaderruimte te hurkn

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Korte Haaksbergerstraat 18

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen