RENTED OUT
Super deal

Enschede, Pantheon 18-20

  • KVK-registration

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Enschede!

Kantoorruimte te huur tegenover de Universiteit Twente

Via SKEPP huurt u kosteloos en eenvoudig een kantoor op maat aan het Pantheon te Enschede. De kantoren op maat zijn beschikbaar vanaf een oppervlakte van 100 m2. De beschikbare oppervlakte aan kantoorruimte is 772m2, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het kantoorpand in Enschede telt in zijn totaliteit drie bouwlagen. Profiteer van een lage huurprijs en informeer hier vrijblijvend naar bij SKEPP. Want u wilt toch ook huren tegen aantrekkelijke huurvoorwaarden?

De huurtermijnen zijn flexibel op te stellen binnen het kantoorgebouw dat gelegen is op het Business & Science Park. Binnen dit kantoorpand is kantoorruimte te huur voor slechts €90,- per m2 per jaar. Het kantorenpark staat bekend om de stijlvolle architectuur en eigentijdse hoogwaardige bebouwing. Het kantoorpand is zeer goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Enschede, zoek dan niet verder en plan nu direct een gratis rondleiding via SKEPP!

Goed toegankelijke kantoorruimte huren in Enschede Pantheon 18-20 Enschede Toplocation!

2 reviews Pantheon

dit gebouw staat in een mooie omgeving met veel groen rondom, fijne omgeving om in te werken in ieder geval.

goede services en voorzieningen zijn er in dit kantoorpand aanwezig, ideaal.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!