RENTED OUT
Super deal

Groningen Europapark, Boumaboulevard 63-109

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Groningen Europapark!

Kantoorruimte huren op unieke locatie in Groningen!

Huren op een zeer unieke locatie? Dat kan! Dit kantoorconcept in Groningen is gevestigd in het voetbalstadion van FC Groningen, aan de Boumaboulevard. Hierdoor ontstaat een inspirerende werksfeer. Vanuit uw kantoor kunt u de trainingen bekijken van FC Groningen. Vindt er even geen bedrijvigheid plaats op het veld, dan heeft u alsnog prachtig uitzicht op de grasmat en tribunes van stadion ‘De Euroborg’.

Kantoorruimte per maand opzegbaar bij dit pand in Groningen

Dit kantoorconcept biedt ondernemers, starters, zzp-ers, maar ook grotere organisaties kantoorruimte. Zoals gezegd is er dus veel mogelijk, van een éénpersoons werkplek tot een kantoorunit vanaf 15 m2 voor een bedrijf. Ook kantoorruimte op maat beschikbaar vanaf 100 m2. U kunt hier flexibel huren, maar u huurt hier ook voor de lange termijn.

Een lage huurprijs per werkplek / kantoorkamer

De prijs voor een werkplek is slechts €330,- per maand, terwijl een kantoorunit al te huur is vanaf €330,- per maand.

1-2 werkplekken

€330,- per werkplek

3-4 werkplekken

€300,- per werkplek

5-7 werkplekken

€276,- per werkplek

8-15 werkplekken

€252,- per werkplek

Huurt u 1 werkplek? Dan huurt u een werkplek in een eigen kantoorkamer. Daarom is de huurprijs van 1 werkplek en 1 kantoorkamer even hoog. Een kantoorkamer voor 2 personen kost zodoende €660,- p.m. voor 3 personen €900 p.m. en 4 personen €1200,- p.m.

Met uw bedrijf kantoorruimte huren in het Stadion van Groningen?

Aangezien de beschikbare kantoorruimte in voetbalstadion Euroborg gevestigd is, zijn er verschillende bijzondere faciliteiten in de directe nabijheid beschikbaar. Zo zitten ook een bioscoop, wok-restaurant en casino in het stadion gevestigd, wat zorgt voor voldoende mogelijkheden voor ontspanning.

Vergaderruimte en parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand

Heeft u ook behoefte aan vergaderruimte? Dan heeft u geluk, dat is aanwezig. Datzelfde geldt voor parkeerruimte. Bovendien heeft u 24 uur per dag toegang tot uw kantoor en kunt u ook gebruik maken van een pantry. Overtuigd? Breng een bezoek aan uw nieuwe kantoorruimte en zie met ogen uw nieuwe werkomgeving! Via SKEPP plant u gratis een rondleiding in.

Unieke kantoorruimte te huur in De Euroborg Groningen! Boumaboulevard 63-109 Groningen Europapark Toplocation!

2 reviews Boumaboulevard

Toffe locatie in het voetbalstadion!!

Gave werkboxen, de kleuren knallen er uit!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!