RENTED OUT
Super deal

Hoofddorp, Planetenweg 11-41

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Hoofddorp!

Kantoorruimte te huur in kantoor 'De Horsten' in Hoofddorp

Kantoorruimte gezocht in Hoofddorp? Aan de Planetenweg in Hoofddorp huurt u een (ingerichte) kantoorunit of kantoorruimte op maat via SKEPP. Het kantoorpand, met een totaal vloeroppervlak van 2.000 m2, draagt de naam ‘De Horsten’ en is gelegen op het kantorenterrein Beukenhorst West.

De huurprijs van kantoorruimte binnen dit gebouw bedraagt €135,- per m2 per jaar. Een slim alternatief voor bijvoorbeeld Schiphol, waar de huurprijzen stukken hoger liggen! Kantoorruimte is te huur op deze locatie vanaf 85 m2. Maar ook voor de grotere metrages bent u hier aan het juiste adres.

De ligging van de kantoorruimten is zeer gunstig, dit komt de bereikbaarheid ten goede. De Rijkswegen A4 en A5 liggen in de nabijheid. De afstand tot NS-station Hoofddorp is ca. tien minuten lopen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op nog geen minuut lopen. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat in Hoofddorp, zoek dan niet verder en neem contact op SKEPP voor meer informatie!

Moderne kantoorruimte vanaf 85m2 te huur in Hoofddorp! Planetenweg 11-41 Hoofddorp Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!