Super deal

Nijmegen, Kerkenbos 1103

6546BC Nijmegen

Beschikbare kantoorruimte huren met gunstige ligging in Nijmegen?

Aan het Kerkenbos in Nijmegen huurt u (ingerichte) kantoorunits vanaf 26 m2 en kantoren op maat vanaf 100 m2. De kantoorpanden zijn gelegen op kantorenpark Lindenholt. De totale kantoorruimte van beide kantoorgebouwen bedraagt 1.728 m2. De kantoorpanden bestaan uit een begane grond en drie verdiepingen.

Kantoorruimte huren op deze gunstige locatie in Nijmegen doet u al voor maar €95,- per m2 per jaar! De huurtermijn is in principe vijf jaar. Het is ook mogelijk om overleg te hebben over kortere huurtermijnen, vraag SKEPP naar de mogelijkheden. Huren voor 1 jaar is echter qua flexibiliteit en financieel het meest gunstig.

De kantoorruimtes liggen vlak bij snelweg A73. Deze snelweg heeft aansluitingen op de A12, de A15 en de A50. Ook per openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoor op maat in Nijmegen? Via SKEPP plant u, uw eigen rondleiding, gratis en vrijblijvend!

Moderne kantoorruimte beschikbaar in Nijmegen Kerkenbos 1103 Nijmegen Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!