RENTED OUT

Nijmegen, Korenpad 1

  • Desk

  • Internet

  • KVK-registration

  • Kitchen

  • Parking

  • Cabinet

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Nijmegen!

Kantoorruimte te huur vanaf €340,- p.m. in kleinschalig business center

Goedkope kantoorruimte vinden in Nijmegen? Kantoorruimte huren in Nijmegen hoeft niet duur te zijn want aan het Korenpad in de wijk de Goffert in Nijmegen is dit kleinschalige business center gelegen. SKEPP biedt hier goedkope kantoorruimte te huur aan. U huurt hier tegen een lage huurprijs een ingerichte kantoorkamer of kantoorruimte op maat.

Vanaf 15 m2 huurt u een eigen kantoorkamer waarbij u zelf kiest voor een flexibel of vast contract. Een kantoorkamer huurt u vanaf €340,- per maand, u kiest er dan voor om tenminste 1 jaar te huren. Het business center heeft een oppervlakte van 500 m2 en is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van dit kantoorgebouw.

U heeft 24/7 toegang tot uw eigen kantoorruimte op dit bedrijvenpark met internationale uitstraling. Maak gebruik van telefoonbeantwoording en de pantry, als u hier kantoorruimte huurt. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Nijmegen? Deze locatie is zeker de moeite waard! Dus plan uw eigen rondleiding, altijd gratis en vrijblijvend, via SKEPP!

Voordelig kantoorruimte huren in het mooie Nijmegen Korenpad 1 Nijmegen Toplocation!

2 reviews Korenpad

Ik krijg niet echt een goede indruk van dit kantoorpand.... het ziet er allemaal een beetje gedateerd uit!

Goede vergaderruimtes met voldoende plek voor alle werknemers

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!