Rent office space Rotterdam Kralingen, Willem Ruyslaan 225

5 (1 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Rotterdam, Willem Ruyslaan 1 min walk (46 m)
 • Subway station Rotterdam, Willem Ruyslaan 1 min walk (68 m)
 • Railway station Rotterdam Blaak 16 mins walk (1.3 km)
 • Subway station Rotterdam, Gerdesiaweg 9 mins walk (0.7 km)
 • Park 8 mins walk (0.6 km)
 • Gym 1 min walk (41 m)
Rent at this location?

This is currently available at Willem Ruyslaan 225 in Rotterdam Kralingen

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €250 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €99 /mo.
  Request rental information, without any obligations
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 20 m2
  Rental price: €999 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam (Kralingen)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam (Kralingen)? In dit op de hoek gelegen kantoorgebouw huur je zowel werkplekken als kantoorruimten. Je huurt hier in een 48 jarig pand, maar daar is aan de binnen kant niks van te merken. Over de totale gebruiksoppervlakte van 8400 m2 is het pand volledig gemoderniseerd. Buiten de werkplekken om heeft het pand ook nog een andere functie, namelijk een hotel. Dit is zeker gunstig, je kunt van alle faciliteiten gebruik maken, bijvoorbeeld van het restaurant of de bemande receptie. 

Huurprijzen

Er zijn verschillende kantoorkamers beschikbaar met een afwisselende oppervlakte. Zo is er een kantoorruimte met een oppervlakte van 28 m2, je betaald hier €1200,- voor in de maand. Ben je toch opzoek met je collega’s naar een net iets grotere ruimte? Er is ook een kantoorunit van 42 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €1440. Hoef je geen vastigheid en wil je een werkplek? Hier heb je de mogelijkheid om een fulltime werkplek te huren voor €250,- in de maand. Wanneer je nu een contract tekent, krijg je de eerste drie maanden van 2018 20% op de maandprijs, maak nu gebruik van deze ontzettend gunstige actie!

Brainstormkamers, een pooltafel en goed restaurant

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam (Kralingen), heb je vele voorzieningen en faciliteiten om je heen. Bij binnenkomst tref je een professionele en representatieve receptie aan, zij kunnen jou ondersteunen in allerlei verschillende werkzaamheden. In dit hotel/kantoorgebouw zijn er verschillende ‘woonkamers’ gecreëerd. De ruimten zijn warm aangekleed door mooi en modern meubilair, hierdoor stralen ze veel rust uit. In deze ruimten heb je uitstekend de gelegenheid om te brainstormen over processen binnen jouw bedrijf. In sommige ruimten zijn ook games gerealiseerd zoals tafelvoetbal, darten en is een pooltafel. In de pauze of na werktijd kun je genieten van een heerlijp hapje in eten in het restaurant. Dit pand heeft jou alles te bieden wat je maar nodig hebt! 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed bereikbaar. De bushalte Rotterdam, Willem Ruyslaan is maar 1 minuut lopen en het centrale station van Rotterdam een kwartiertje. Reis je toch liever met eigen vervoer? De opritten A20, A16 en A13 zijn vanaf het kantoor slechts 10 minuten rijden. Zin in wat ontspanning na een lange werkdag? Op een korte loopafstand is de RotterZwam gelegen, een zwemparadijs.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam (Kralingen)?

Zie jij het helemaal zitten om een kantoorruimte te huren aan de Willem Ruyslaan in Rotterdam (Kralingen)? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder met al je vragen en plannen graag een rondleiding voor je in. We helpen je helemaal gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Zoek je ook ontspanning op kantoor?

Dan moet je hier zeker een kijkje nemen..... De voetbaltafel, het gezellige restaurant en een sportzaal zorgen er voor dat ik me heerlijk tijdens een drukke werkweek ook gewoon kan ontspannen.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Willem Ruyslaan 225

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen