Rotterdam Noord, Ungerplein 2

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Monumentaal kantoorgebouw te huur in Rotterdam

Kantoorruimte te huur in Rotterdam. In het centrum van de grootste havenstad van Europa, binnen Nederland ook wel bekend als de Maasstad, is nog steeds kantoorruimte te huur. En wel aan het Ungerplein. Het betreft een karakteristiek kantoorpand van de bekende architect J.H. van den Broek. Het kantoorpand heeft 12 verdiepingen en u huurt hier al kantoorruimte voor maar €114,- per m2 per jaar!

Aantrekkelijke kantoorruimte in dit Rijksmonument

Het kantoorgebouw betreft een rijksmonument en vanaf de bovenste verdiepingen van dit kantoor heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Kantoorruimte huren kan hier vanaf 100 m2 en het opleveringsniveau van de ruimte kan in overleg bepaald worden.

Ontvang een gratis interieurplan voor uw nieuwe kantoor

Wilt u de ruimte zelf inrichten? Profiteer dan van een gratis interieurplan op maat via SKEPP. Het pand kent een centrale ligging aan het Ungerplein en is hiermee per openbaar vervoer en auto uitstekend toegankelijk!

Een vaste lage huurprijs bij dit kantoor in Rotterdam

Kantoorruimte huren kan hier tegen een lage huurprijs, zoals hierboven genoemd. Echter, maakt u gebruik van de (gratis) diensten van SKEPP dan denken wij graag met u mee hoe wij uw huurprijs verder naar beneden kunnen krijgen.

Het Ungerplein als uw nieuwe kantoorlocatie? U kiest!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat van tenminste 100 m2 in Rotterdam? Dit kantoor is zeker de moeite waard om te bekijken. U plant hiervoor uw eigen rondleiding, eenvoudig en vrijblijvend bij SKEPP!

Kantoorruimte huren in een rijksmonument te Rotterdam Ungerplein 2 Rotterdam Noord Toplocation!

4 reviews Ungerplein

Gaaf pand!

Fraai, helaas net boven ons budget..

Helaas kun je hier pas vanaf 100m2 huren, voor de rest ziet het er namelijk goed uit en de locatie is ook gunstig

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zelf ben ik altijd blij als er parkeerruimte bij een kantoorpand aanwezig is.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!