Rent office space Rotterdam North, Walenburgerweg 72

5 (1 reviews)
Rent at this location?

This is currently available at Walenburgerweg 72 in Rotterdam North

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Rotterdam North!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Pak nu een unieke kans om te huren op een A-locatie met eigen parkeerruimte en uitstekende ligging

Binnen dit kantoorgebouw is nu een kantoorruimte vrij gekomen voor verhuur. De huidige huurder gaat in verband met uitbreiding vervroegd vertrekken en daarom is het mogelijk om op deze locatie in te huren. Mocht je je bedrijf hier willen vestigen, dan werk je op loopafstand van Rotterdam Centraal en parallel aan het Weena. Je krijgt de mogelijkheid om op korte termijn je intrek te nemen in dit smaakvolle, eigentijdse kantoorgebouw aan de Walenburgerweg in Rotterdam. 

Huren in Rotterdam: kantoorruimte op maat of deelverhuur

Het beschikbare oppervlak binnen dit kantoorgebouw is 160 m2, waar ruimte is voor 12 werkplekken. Dit volledige oppervlak is te huur voor de prijs van €180,- per m2 per maand. Deze prijs is voor het huren exclusief volledige inrichting, maar uiteraard is het voor een meerprijs ook mogelijk om het meubilair van de huidige eigenaar over te nemen. Mocht je de voorkeur geven aan het huren van een gedeelte van de kantoorruimte, dan is deelverhuur ook mogelijk. 

Goed gefaciliteerd huren doe je in Rotterdam

Aan de Walenburgerweg in Rotterdam en binnen dit kantoorgebouw huur je zorgeloos je eigen kantoorruimte. Je hebt de beschikking over een moderne en volledig uitgeruste keuken met een oven, koelkast, koffiemachine, vaatwasser, een waterkoker en elektrische kookplaten. Er is ook een bar aanwezig met barkrukken, een ruimte om te lunchen en een vergaderruimte met beamer. Je mag gebruik maken van de twee aanwezige printers. Het gebruik hiervan zit bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien kun je gebruik maken van 4 eigen parkeerplaatsen.

Volledig gemeubileerd huren aan de Walenburgerweg

Zoals al eerder aangegeven is het mogelijk om het meubilair van de huidige huurder over te nemen. Een aantal kasten, de twee printers en een vergadertafel zijn aanwezig in het kantoorgebouw. Dit meubilair hoeft niet tegen betaling over te worden genomen. In overleg is het mogelijk om, tegen een meerprijs, het meubilair over te nemen zodat je zorgeloos je intrek kan nemen in je nieuwe kantoorruimte. Je kunt dan direct aan de slag om je nieuwe bedrijfslocatie. 

Pak je kans en regel snel een rondleiding

Op korte termijn is de kantoorruimte beschikbaar op deze gewilde locatie. Zie jij het voor je om hier aan de slag te gaan met je bedrijf? Neem dan snel contact op met SKEPP! Wij plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in, zodat je met eigen ogen kan zien wat dit kantoorgebouw je te bieden heeft. Je kunt telefonisch contact opnemen met onze vastgoedconsultants, de beller is namelijk altijd sneller. Het is uiteraard ook mogelijk om een e-mail te sturen of een bericht via WhatsApp.


Reviews

Find out what other people said about this location

H

Goede ruimten met een super snelle internetverbinding!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Walenburgerweg 72

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen