Rent office space Rotterdam South, Boterdiep 46-50

4 (1 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Storage space
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Boterdiep 46-50 in Rotterdam South

Available office spaces
 • Office space

  Space description: 401 m2
  Rental price: €4,827 €4,344 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Boterdiep in Rotterdam (Zuid)

Zoek jij een geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie in Rotterdam Zuid, maar heb je deze nog niet gevonden? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Boterdiep. De kantoorruimte is beschikbaar op de 2e verdieping, de begane grond en 1e verdieping zijn momenteel verhuurd aan NPRC. Het kantoorgebouw is daarnaast gelegen op een goed bereikbare locatie en is voorzien van Energielabel B. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment is er op de 2e verdieping van het kantoorgebouw een grote kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 401 m2. De kantoorunit heeft een representatieve uitstraling en voorzien van voldoende ramen. Door de ramen is er dagelijks veel daglicht wat zorgt voor een prettige en comfortabele werksfeer. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €4344,-. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan  contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Boterdiep in Rotterdam Zuid brengt vele voordelen met zich mee. De kantoorruimte is voorzien van meerdere voorzieningen en faciliteiten om het zo prettig mogelijk voor de huurder de maken, waaronder de parkeergelegenheid. Om het kantoorgebouw zijn meerdere parkeerplekken beschikbaar die jouw organisatie kan gebruiken. Daarnaast bepaal jij zelf jouw eigen werktijden, bijvoorbeeld tot in de late uurtjes of in het weekend. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw bevindt zich in Rotterdam Zuid, je hebt vanaf het kantoorgebouw prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en je huurt letterlijk naast het stadion van Feyenoord. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde opritten van rijkswegen zijn A16, A15 en A29, deze zijn namelijk binnen 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dit is mogelijk! Op 7 minuten loopafstand vanaf je werkplek bereik je het Rotterdam Station treinstation. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Boterdiep in Rotterdam Zuid?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Boterdiep in Rotterdam Zuid? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het huren van een kantoorruimte aan de Boterdiep in Rotterdam. 


Reviews

Find out what other people said about this location

J

Wat een fijn kantoor kan niet anders zeggen.

Letterlijk naast de nieuwe Maas en dichtbij het Feyenoord stadion. De faciliteiten die je bij het huren krijgt, maakt dit kantoorpand een goede locatie om te huren

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Boterdiep 46-50

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen