Rent office space Utrecht Center, Ganzenmarkt 6

4 (4 reviews)
Rent at this location?

This is currently available at Ganzenmarkt 6 in Utrecht Center

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Utrecht Center!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Ganzenmarkt (Binnenstad) 

Midden in de binnenstad van Utrecht, langs de oude gracht, staat dit kantoorpand dat dateert uit de dertiende eeuw. Vroeger diende het kantoorpand als stadskasteel, bekent onder de naam Huis Pallaes, maar tegenwoordig biedt het kantoorpand huisvesting voor verschillende ondernemingen. Het kantoorpand is inmiddels van binnen herontworpen door de bekende Utrechtse architect Mart van Schijndel en heeft een moderne en eigentijdse inrichting. 

Huurprijzen, kantoor Ganzenmarkt, Utrecht

Het kantoorpand aan de Ganzenmarkt in Utrecht bestaat totaal uit 835 m2 en beschikt over meerdere kantoorruimten. Momenteel is er echter nog maar één kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m2 en is te huur vanaf slechts €1990 per maand. De kantoorruimte bevindt zich op de zolder van het kantoorpand dat beschikt over prachtige monumentale eigenschappen, zoals houten steunbalken en glas in lood ramen. 

Ganzenmarkt: kantoorruimte huren in het oude stadskasteel

Het oude stadskasteel van Utrecht is misschien wel een van de meest unieke locaties om te werken. Naast dat het pand nog beschikt over veel oude en karakteristieke elementen zijn er ook enkele voorzieningen aanwezig. Zo is er een vergaderruimte, die ook geschikt is voor presentaties, en kunnen de huurders in dit kantoorpand gebruik maken van een vaatwasser. 

Locatie en bereikbaarheid, Ganzenmarkt, Utrecht

Met een ligging in het centrum van Utrecht is dit kantoorpand uitstekend bereikbaar. Het treinstation van Utrecht bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het kantoorpand. Op 2 minuten loopafstand ligt bushalte Neude waar je ook de bus kunt pakken richting het Centraal Station. Utrecht ligt zeer centraal in Nederland waardoor het snel en eenvoudig te bereiken is met de auto. Vanaf de A28, A2 en A12 bereik je binnen een kwartier het kantoorpand aan de Ganzenmarkt waar je de auto kunt parkeren in een van de omliggende parkeergarages. Eenmaal aangekomen in Utrecht valt er genoeg te beleven. Naast dat het kantoorpand een uitstekende locatie is om je bedrijf te vestigen, ligt er ook nog aan ABN-AMRO bank in de omgeving, kun je een hapje eten bij de Tapas Kelder en de Winkel van Sinkel of naar Boons supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ganzenmarkt? 

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in de binnenstad van Utrecht voor een betaalbare prijs? Kom dan eens kijken bij dit kantoor in de buurt Domplein, Neude, Janskerkhof. Wacht niet langer en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in want er is slechts een ruimte beschikbaar op deze prachtige locatie. 


Reviews

Find out what other people said about this location

E

Erg sfeervol kantoorgebouw!

Mooie oude elementen zoals de houten balken.

W

Authentiek pand met toch moderne faciliteiten.

ERg leuke plek om een kleine ondernmeing op te zetten.

R

Dit pand krijgt van mij een dikke 10!!

Zeer fijne omgeving om in te werken en ik hou van de vele planten in de kantoren.

A

het meubilair is misschien wat verouderd maar het concept is zeker hip, leuke werking met groen in de kanotren.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Ganzenmarkt 6

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen