RENTED OUT

Utrecht Centrum, Hamburgerstraat 28A

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Utrecht Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Hamburgerstraat in Utrecht (Centrum)

Zie jij het wel zitten om in het hart van het oude centrum van Utrecht een kantoorruimte te huren? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan de Hamburgerstraat. Het is een prachtig kantoorpand dat ingeschreven staat als rijksmonument sinds 2015. De locatie is ideaal, alles is op korte loopafstand bereikbaar. Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Hamburgerstraat maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Nieuwsgierig wat deze zijn? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar. De kleinste beschikbare kantoorkamer heeft een totale oppervlakte van 20 m2, deze ruimte is te huur voor een maandelijks bedrag van €710,-. Ben je met meer personen of houd je van een comfortabele en ruime werkplek? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 27 m2, te huur voor €958,-. De grootste beschikbare kantoorunit is 40 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1406,-. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Benieuwd wat alle mogelijkheden zijn? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk, beveiliging en een dakterras

Naast het gebruik maken van de gehuurde kantoorruimte aan de Hamburgerstraat in Utrecht Centrum, maak je ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorpand. Zo kun je zelf je eigen werktijden bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op elk gewenst moment van de dag gebruik van jouw werkplek. Door de goede beveiliging kun jij aan het einde van de werkdag met een gerust hart je werkspullen laten liggen, dat geeft een veilig gevoel. Ook is er bij het kantoorpand een heerlijk dakterras aanwezig, hier kun je de zomerdag genieten van een lekkere lunch of werken in de buitenlucht met fantastisch uitzicht over het centrum van Utrecht.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende op- en afritten van de rijkswegen zoals de A12, A27 en A2 zijn op een korte rijafstand gelegen van gemiddeld 11 minuten. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 1 minuut lopen, maar ook het treinstation Utrecht Maliebaan is maar op 10 minuten loopafstand te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hamburgerstraat in Utrecht Centrum?

Ben jij enthousiast en wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten te huren aan de Hamburgerstraat in Utrecht Centrum? Plan dan snel een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Hamburgerstraat.

Hamburgerstraat 28A Hamburgerstraat 28A Utrecht Centrum Toplocation!

1 reviews Hamburgerstraat

Prettig werken hier en de services zijn top

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!