Super deal

Utrecht Centrum, Jansdam 2a

3512HB Utrecht Centrum

4 (5)
  • Desk

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Flexibele werkplekken te huur in het centrum van Utrecht

Binnen dit kantoorpand in Utrecht huurt u een flexplek, vaste werkplek, bel-unit of vergaderzaal. Een werkplek of kantoorruimte huurt u hier flexibel of vast. De huurprijs van een werkplek is slechts €137,- per maand.

Receptie, postverwerking en telefoonaanname als service

Binnen dit kantoorpand kunt u gebruik maken van aanwezige voorzieningen en services. Hierbij kunt u denken aan receptiediensten als postverwerking en telefoonaanname. Er is een pantry aanwezig en u kunt printen binnen de muren van dit kantoorgebouw. Bovendien zijn er ook mogelijkheden wat catering betreft.

Utrecht Centraal op 10 minuten lopen van dit kantoorpand

Het kantoorgebouw is uitstekend te bereiken, de afstand tot treinstation Utrecht Centraal is 10 minuten lopen. Op 50 meter afstand van de kantoorruimte bevindt zich een bushalte. De toegankelijkheid per openbaar vervoer is dus bijzonder goed. Voor de reizigers met eigen vervoer is het zinvol om te weten dat er enkele snelwegen in de nabijheid van de kantoorruimte liggen. Publiekstrekker de Domtoren is op loopafstand van circa vijf minuten.

Een werkplek nodig in Utrecht? Bekijk deze locatie aan de Jansdam

Dus zoekt u een werkplek in hartje Utrecht? Stop dan met zoeken en plan direct een rondleiding in bij SKEPP! Dan ziet u zelf de professionaliteit binnen dit kantoorpand en bekijkt u alvast uw nieuwe werkomgeving.

Flexibele werkplekken te huur in het levendige Utrecht! Jansdam 2a Utrecht Centrum Toplocation!

5 reviews Jansdam

Een pand met een prachtige locatie in het centrum van Utrecht.

Het enige nadeel hierbij is dat het kantoor zelf niet over parkeerplekken beschikt. Gelukkig is het met het openbaar vervoer wel prima te bereiken.

Het gemak van alle voorzieningen, top

Moderne pantry en goede services vanuit de receptie. Leuk plekje in Utrecht.

Hele3 leuke locatie in Utrecht!

Ziet er allemaal super fris en schoon uit.

Heel fijn dat de receptie ook voor de telefoonbeantwoording kan zorgen, komt toch nog geregeld voor dat ik zelf niet in de gelegenheid ben de telefoon te beantwoorden.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!