Rent office space Zoetermeer, Bleiswijkseweg 37E

Facilities
  • Desk
  • Internet
  • Coffee/tea
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Zoetermeer, Werner von Siemensstraat 1 min walk (0.1 km)
  • Subway station Zoetermeer, Lansingerland-Zoetermeer 5 mins walk (0.4 km)
  • Railway station Lansingerland-Zoetermeer 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Bleiswijkseweg 37E in Zoetermeer

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Zoetermeer!
About this office

Werkplek of kantoorruimte huren in iconisch geel kantoorpand in Zoetermeer!

In dit iconisch gele kantoorpand aan de Bleiswijkseweg in Zoetermeer wordt ICT-onderwijs verbonden met het ICT-bedrijfsleven. Dit is de plek voor interactie, samenwerking, kennisuitwisseling en innovaties op het gebied van ICT. Het kantoor wordt ook wel het clubhuis van ICT-ondernemers en ICT-professionals uit Zoetermeer en ver daarbuiten genoemd. Kortom, zoekt u kantoorruimte en bent u werkzaam in de ICT-wereld? Dan is dit uw kans om dé geschikte kantoorruimte te huren!

Flexibele werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Er is ruimte om te flexwerken in dit kantoor, of u nu ICT'er bent of niet. Liever een eigen kantoor? Huur dan een kantoorkamer vanaf 20 m2 of een kantoorruimte op maat tot 1.000 m2. De Haagse Hogeschool is met ruim 500 ICT-studenten gevestigd in dit kantoorpand.

Huurprijzen vanaf ?100,- per maand in dit kantoor te Zoetermeer

De huurprijs is afhankelijk van de kantoorruimte die u huurt in dit iconische kantoorgebouw in Zoetermeer. De huurprijzen zijn vanaf slechts ?100,- per maand. Flexibel huren of liever een huurovereenkomst voor de lange termijn? De keuze is aan u. Een groot pluspunt: dit kantoor ligt vlakbij de snelweg A12 en is dus goed bereikbaar!

Café, vergaderruimte, auditorium en atrium aanwezig 

Er is een café, waar u heerlijk kunt lunchen of een lekkere kop koffie kunt drinken. Uiteraard is dit ook een plek voor informele vergaderingen. Wilt u afgesloten vergaderen? Maak dan gebruik van een vergaderruimte. Er is ook een auditorium en een atrium in dit kantoorpand. Ook niet onbelangrijk: er is volop gratis (!) parkeerruimte.

Ga kijken op deze locatie, plan een gratis rondleiding!

Het beste is dat u gaat kijken op deze locatie om uw nieuwe kantoorruimte alvast te bekijken. Dit doet u door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding te plannen bij SKEPP. Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP, zij kunnen u vast verder helpen!


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Bleiswijkseweg 37E

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Geen verplichtingen