RENTED OUT

Zoetermeer, Bleiswijkseweg 37E

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zoetermeer!

Werkplek of kantoorruimte huren in iconisch geel kantoorpand in Zoetermeer!

In dit iconisch gele kantoorpand aan de Bleiswijkseweg in Zoetermeer wordt ICT-onderwijs verbonden met het ICT-bedrijfsleven. Dit is de plek voor interactie, samenwerking, kennisuitwisseling en innovaties op het gebied van ICT. Het kantoor wordt ook wel het clubhuis van ICT-ondernemers en ICT-professionals uit Zoetermeer en ver daarbuiten genoemd. Kortom, zoekt u kantoorruimte en bent u werkzaam in de ICT-wereld? Dan is dit uw kans om dé geschikte kantoorruimte te huren!

Flexibele werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat

Er is ruimte om te flexwerken in dit kantoor, of u nu ICT'er bent of niet. Liever een eigen kantoor? Huur dan een kantoorkamer vanaf 20 m2 of een kantoorruimte op maat tot 1.000 m2. De Haagse Hogeschool is met ruim 500 ICT-studenten gevestigd in dit kantoorpand.

Huurprijzen vanaf ?100,- per maand in dit kantoor te Zoetermeer

De huurprijs is afhankelijk van de kantoorruimte die u huurt in dit iconische kantoorgebouw in Zoetermeer. De huurprijzen zijn vanaf slechts ?100,- per maand. Flexibel huren of liever een huurovereenkomst voor de lange termijn? De keuze is aan u. Een groot pluspunt: dit kantoor ligt vlakbij de snelweg A12 en is dus goed bereikbaar!

Café, vergaderruimte, auditorium en atrium aanwezig

Er is een café, waar u heerlijk kunt lunchen of een lekkere kop koffie kunt drinken. Uiteraard is dit ook een plek voor informele vergaderingen. Wilt u afgesloten vergaderen? Maak dan gebruik van een vergaderruimte. Er is ook een auditorium en een atrium in dit kantoorpand. Ook niet onbelangrijk: er is volop gratis (!) parkeerruimte.

Ga kijken op deze locatie, plan een gratis rondleiding!

Het beste is dat u gaat kijken op deze locatie om uw nieuwe kantoorruimte alvast te bekijken. Dit doet u door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding te plannen bij SKEPP. Behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP, zij kunnen u vast verder helpen!

Werkzaam in de ICT? Huur kantoorruimte in Zoetermeer! Bleiswijkseweg 37E Zoetermeer Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!