Zoetermeer, Bredewater 16

4 (3)

Goedkoop kantoorruimte huren op kantorenpark Afrikaweg te Zoetermeer

Dit kantoorpand in Zoetermeer heet niet voor niets ‘De Mammoet’. Het kantoorgebouw met een oppervlakte van bijna 7.000m2 maakt onderdeel uit van het kantorenpark Afrikaweg en is gelegen aan de Bredewater 16 in Zoetermeer. Goedkope kantoorruimte huren in Zoetermeer doet u op deze locatie!

U kunt hier al eigen kantoorruimte huren vanaf €80,- per m2 per jaar. De kantoorruimten die u huurt zijn flexibel in te delen en u huurt hier al een eigen kantoorruimte vanaf 20m2. Dit betreffen zogenoemde kantoorunits/kantoorkamers. Daarnaast zijn hier kantoren op maat te huur vanaf 100 m2 tot en met 2500 m2. Vraag naar de mogelijkheden qua huurprijs en metrage bij SKEPP.

Parkeerruimte is hier ruim voldoende aanwezig, maar liefst 179 parkeerplaatsen op het eigen (afgesloten) terrein in Zoetermeer! Namens de eigenaar van het kantoorgebouw biedt SKEPP dit kantoorgebouw te huur aan en verwelkomt u hier. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat in Zoetermeer, zoek dan niet verder en vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan via SKEPP!

3 reviews Bredewater

Mooi pand dat ruime kantoren biedt.

Ziet er allemaal netjes uit en voor een goede prijs. Zijn ook erg blij met het ruime aantal parkeerplekken!

De stijl van dit pand past niet helemaal bij mijn bedrijf.. jammer want het is een leuke locatie!

Een pand met voldoende parkeerplaatsen, zeer prettige bijkomstigheid!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!