Zoetermeer, Bredewater 26

2715 CA Zoetermeer

4 (1)

Werken in Zoetermeer? Huur kantoorruimte vanaf 500 m2 aan het Bredewater!

Vlakbij de snelweg A12 en NS-station Zoetermeer, daar staat dit moderne kantoorgebouw. Aan het Bredewater huurt u een eigentijdse kantoorruimte en maakt u bovendien gebruik van voorzieningen als een vergaderruimte, een bedrijfsrestaurant en een eigen bar. Bijkomende voordelen naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Kantoorruimte op maat vanaf 500 m2 te huur in Zoetermeer

Ziet u het zitten om kantoorruimte te huren op deze gunstige locatie in Zoetermeer? U huurt een kantoorruimte op maat vanaf 500 m2 in dit kantoor. Een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar is financieel gezien het meest aantrekkelijk. Wilt u meer informatie over de mogelijke huurtermijnen in Zoetermeer? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Voordelig huren in Zoetermeer: slechts €115,- per m2 per jaar

Wanneer u op zoek bent naar een betaalbare kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Zoetermeer, dan bent u aan het juiste adres aan het Bredewater. Op loopafstand van dit kantoorpand, dat ligt op kantorenpark 'Meerzicht', liggen meerdere winkels en horecagelegenheden.

Een bedrijfsrestaurant, auditorium, vergaderruimte en een bar

Altijd prettig, wanneer u naast uw kantoorruimte ook gebruik kunt maken van luxe faciliteiten. Lunchen doet u in het bedrijfsrestaurant en een drankje drinkt u in de bar in dit kantoorpand. Er zijn verschillende vergaderruimten en er is zelfs een auditorium. Dit is slechts een greep uit de aanwezige voorzieningen.

Gratis een kijkje nemen? Plan een rondleiding bij SKEPP!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoor? Of twijfelt u nog tussen het aanbod van kantoorruimten in Zoetermeer? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen op deze locatie. Dit doet u gratis (!) door een rondleiding te plannen bij SKEPP!

Kantoorruimte te huur met vergaderruimte in Zoetermeer Bredewater 26 Zoetermeer Toplocation!

1 reviews Bredewater

Veel aanbod nog in dit kantoorpand.

PRima voorzieningen en representatieve entree.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!