RENTED OUT

Zoetermeer, Duitslandlaan 440

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Zoetermeer!

Kantoorruimte beschikbaar op uitstekend bereikbare locatie in het hart van Zoetermeer!

Kantoorruimte huren in Zoetermeer tegen een vaste lage huurprijs? Aan de Duitslandlaan in Zoetermeer huurt u kantoorruimte op maat vanaf 230 m2 tegen een scherpe huurprijs. De totale kantoorruimte van het kantoorpand bedraagt 3.230 m2, verdeeld over een souterrain en vijf verdiepingen. Het kantoorgebouw is gevestigd in het stadshart van Zoetermeer. Door deze ligging zijn in de directe omgeving diverse voorzieningen aanwezig. De huurperiode is in principe vijf jaar met aansluitende perioden van telkens vijf jaar. Korte termijn huren? Vraag SKEPP naar de huurvoorwaarden en huurprijs.

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging, gezien de diverse snelwegen die in de nabijheid gelegen zijn. Zowel de A4, de A12 en de A13 zijn met de auto snel te bereiken. Ook per tram is het mogelijk om naar het kantoorpand te reizen. De dichtstbijzijnde tramhalte bevindt zich op een loopafstand van drie minuten. En een bushalte is gevestigd op een afstand van 100 meter. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Zoetermeer, zoek dan niet verder en plan uw eigen vrijblijvende rondleiding via SKEPP!

Huren in hartje Zoetermeer? Kantoorruimte beschikbaar! Duitslandlaan 440 Zoetermeer Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!