Polityka prywatności

SKEPP, z siedzibą przy Ootmarsumseweg 151 7665RX Albergen, jest odpowiedzialny za przetwarzanie danych osobowych, jak pokazano w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności.

Dane kontaktowe
https://skepp.nl
Ootmarsumseweg 151
7665RX Albergen
+31858770519

Mathios Zeko jest inspektorem ochrony danych w SKEPP, można do niego dotrzeć pisząc e-mail na adres: privacy@skepp.com.

Dane osobowe, które przetwarzamy

SKEPP przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub sam udostępniasz te dane.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Imię i nazwisko
  • Numer telefonu
  • Adres e-mail
  • Inne dane osobowe, które aktywnie udostępniasz, na przykład tworząc profil na tej stronie, w korespondencji oraz telefonicznie
  • Informacje o Twoich działaniach na naszej stronie internetowej
  • Dane o zachowaniu podczas surfowania w różnych witrynach internetowych (na przykład dlatego, ponieważ firma jest częścią sieci reklamowej)
  • Przeglądarka internetowa i typ urządzenia

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu gromadzenia danych o użytkownikach stron internetowych w wieku poniżej 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekuna. Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający naszą stronę ma więcej niż 16 lat. Dlatego radzimy rodzicom uczestniczyć w działaniach online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że bez Twojej zgody zebraliśmy dane osobowe nieletniego, skontaktuj się z nami pod adresem privacy@skepp.nl, a my następnie usuniemy te dane/informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

SKEPP przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

  • Aby móc zadzwonić lub wysłać e-mail, jeśli jest to konieczne, po to, by móc wykonywać nasze usługi
  • Aby poinformować Państwa o zmianach w naszych usługach i produktach
  • Aby dostarczać Państwu towary i usługi
  • SKEPP analizuje Państwa zachowanie na stronie w celu ulepszenia strony i dostosowania zakresu produktów i usług do Państwa preferencji.

Automatyczne podejmowanie decyzji

SKEPP nie podejmuje automatycznych decyzji na podstawie przetwarzania danych o sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla osób. Są to decyzje podejmowane przez programy komputerowe lub systemy bez udziału człowieka (np. pracownika SKEPP).

Jak długo przechowujemy dane osobowe

SKEPP bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

SKEPP przechowuje Państwa dane osobowe nie dłużej niż jest to absolutnie konieczne do realizacji celów, dla których są one gromadzone. Używamy następujących okresów przechowywania dla następujących (kategorii) danych osobowych:

  • Imię, nazwisko & dane kontaktowe > 5 lat po ostatnim kontakcie > Firmy często zawierają długoterminowe umowy najmu, dlatego chcemy również pomóc przy następnym przeniesieniu.
  • Inne dane osobowe > 5 lat po ostatnim kontakcie > Aby móc Państwu pomóc w przyszłości, z przyjemnością będziemy śledzić to, czego szukałeś i co było ważne ostatnim razem.
  • Dane dotyczące Twojej działalności na naszej stronie internetowej > 5 lat > Korzystamy z (anonimowych) danych o Twoich działaniach na naszej stronie internetowej, aby stale je ulepszać.
  • Dane o zachowaniu podczas surfowania na różnych stronach internetowych > 3 lata
  • Przeglądarka internetowa i typ urządzenia > 5 lat

Udostępnianie danych osobowych osobom trzecim

SKEPP udostępnia Twoje dane osobowe różnym osobom trzecim, jeśli jest to konieczne do wykonania umowy i spełnienia ewentualnego obowiązku prawnego. Zawieramy umowę o przetwarzaniu danych z firmami, które przetwarzają Twoje dane w naszym imieniu, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności danych. SKEPP pozostaje odpowiedzialny za te procesy.

KategoriaNazwaJurysdykcjaCel przetwarzaniaJakie dane
Procesor danychShock MediaHolandiaHosting strony internetowej & przechowywania danychDane osobowe, dane kontaktowe, informacje o Twoich działaniach na naszej stronie
Procesor danychGoogleUSAPrzechowywanie danychInformacje o Twoich działaniach na naszej stronie, przeglądarce internetowej i typie urządzenia
Procesor danychHerokuUSAHosting systemów & przechowywanie danychDane osobowe, dane kontaktowe, informacje o Twoich działaniach na naszej stronie
Procesor danychMessagebirdHolandiaWykonywanie komunikacji w imieniu SKEPDane kontaktowe

Pliki cookies lub podobne techniki, których używamy

SKEPP wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookies. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. SKEPP wykorzystuje pliki cookies do czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one, że witryna działa prawidłowo, i że na przykład zapamiętane zostaną preferowane ustawienia. Te pliki cookies służą również do poprawnego działania witryny i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy pliki cookies które śledzą Twoje zachowanie podczas surfowania, abyśmy mogli oferować dostosowane treści i reklamy.

Podczas pierwszej wizyty na naszej stronie internetowej poinformowaliśmy Cię już o tych plikach cookies i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie.

Możesz zrezygnować z plików cookies, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby już ich nie zapisywała. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje, które zostały wcześniej zapisane za pomocą ustawień przeglądarki

Zobacz wyjaśnienie: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Pliki cookies są również umieszczane na tej stronie przez osoby trzecie. Są to na przykład reklamodawcy i / lub firmy mediów społecznościowych. Poniżej przegląd:

Cookie: Google Analytics
Imię i nazwisko: _ga
Funkcja: Analityczny plik cookie liczący/mierzący odwiedziny na stronie
Okres przechowywania: 2 lata

Cookie: Google Analytics
Imię i nazwisko: _gat
Funkcja: Analityczny plik cookie liczący/mierzący odwiedziny na stronie
Okres przechowywania: 24 godziny

Cookie: Google Analytics
Imię i nazwisko: _gid
Funkcja: Analityczny plik cookie liczący/mierzący odwiedziny na stronie
Okres przechowywania: 1 minuta

Cookie: Lucky Orange
Naam: _lo_u
Funkcja: Analityczny plik cookie liczący/mierzący odwiedziny na stronie
Okres przechowywania: 2 lata

Cookie: Lucky Orange
Imię i nazwisko: _lo_uid
Funkcja: Analityczny plik cookie liczący/mierzący odwiedziny na stronie
Okres przechowywania: 2 lata

Cookie: Facebook
Imię i nazwisko: fr
Funkcja: Analityczny plik cookie liczący/mierzący odwiedziny na stronie
Okres przechowywania: 3 miesiące

Cookie: LinkedIn
Imię i nazwisko: bscookie
Funkcja: Śledzący plik cookie, który mierzy/liczy wizyty na stronie
Okres przechowywania: 2 lata

Cookie: Pinterest
Imię i nazwisko: _pinterest_ct_rt
Funkcja: Śledzący plik cookie, który mierzy/liczy wizyty na stronie
Okres przechowywania: Mniej niż 1 rok

Więcej informacji na temat plików cookie można znaleźć w naszej polityce plików cookies

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Ponadto masz prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu danych osobowych przez SKEPP i masz prawo do przenoszenia swoich danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie przechowywanych przez nas danych osobowych w pliku komputerowym do Ciebie lub innej organizacji wskazanej przez Ciebie.

Możesz wysłać prośbę z pytaniem o dostęp, poprawienie, usunięcie, przesłanie danych osobowych lub prośbę o wycofanie zgody lub sprzeciw wobec przetwarzania danych osobowych na adres mailowy: privacy@skepp.nl.

Aby się upewnić się, że wniosek o sprawdzenie został złożony przez Ciebie, poprosimy o przesłanie kopii dowodu tożsamości wraz z wnioskiem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (machine readable zone, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer PESEL obywatela. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoje żądanie tak szybko, jak to możliwe, w ciągu czterech tygodni po Twoim zapytaniu.

SKEPP pragnie również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu ochrony danych, holenderskiego organu ochrony danych. Jest to możliwe poprzez poniższy link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chronimy dane osobowe

SKEPP poważnie traktuje ochronę danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec nadużyciom, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niepożądanemu ujawnieniu i nieautoryzowanym zmianom. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio chronione lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się telefonicznie z naszym działem obsługi klienta lub za pośrednictwem poczty mailowej: privacy@skepp.nl