Kantoor te huur Antwerpen Berchem, Klokstraat 12

Voorzieningen
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Kastje/kluisje
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Klokstraat 12 in Antwerpen Berchem

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 7 personen
  Huurprijs: 2.059 € 1.750 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorvloeren
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 20 personen
  Huurprijs: 3.900 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorvloer

  Ruimte: 25 personen
  Huurprijs: 4.650 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Klokstraat in Antwerpen

Als je wilt werken in een prettige omgeving met andere start-ups dan kun je een kantoor huren in de Klokstraat in Antwerpen. In dit kantoorgebouw kun je al huren vanaf 6 maanden of langer en zit je niet vast aan een lange huurperiode. Je huurt hier een ingericht kantoor en kunt vanuit je kantoorunit beginnen aan het opzetten van je eigen bedrijf. Wil jij een kantoor of werkplek huren in dit business center? Lees snel verder om kom meer te weten over het huren van een kantoorruimte in Antwerpen. 

Huurprijzen

Het kantoorpand is van alle gemakken voorzien en je kunt hier diverse kantoorruimtes of werkplekken huren voor coworking. Voor €1.350,- per maand huur je een ruimte van 25 m2 en de servicekosten bedragen €270,- per maand. Als je wat groter wilt zitten kun je een ruimte van 50 m2 huren voor €2.400,- per maand en dan zijn de servicekosten €480,-. Een werkplek voor coworking huur je in dit bedrijvencentrum vanaf €225,- per maand (exclusief €45,- servicekosten). De servicekosten omvatten alles dus je krijgt geen verrassingen op het einde van de maand! 

Community, dakterras en snelle wifi

Je huurt niet alleen een kantoor in het bedrijvencentrum in de Klokstraat in Antwerpen maar komt ook terecht in een hechte community. In deze community kun je terecht voor al je vragen maar dit is zonder enige verplichting. Er is ook de mogelijkheid om je kantoorkamer te verlaten voor een lekkere lunch in de gedeelde lunch ruimte. Op de dakterrassen kun je heerlijk toeven om gezellig informeel te praten buiten je kantoorunit. Surfen doe je razendsnel in dit business center dankzij het supersnelle wifi netwerk.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt pal naast het station Antwerpen Berchem en op slechts een minuutje wandelen ben jij op het perron. Dankzij de uitstekende treinverbindingen naar Amsterdam en Brussel kun jij vanuit je gehuurde kantoor overal vlot naar toe. Het bedrijvencentrum is ook met de wagen goed te bereiken. Het parkeren van je wagen kan, in overleg, bij het kantoorpand maar ook in de nabije omgeving zijn er parkeermogelijkheden. Uiteraard kun je ook met de fiets of te voet het kantoor goed bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoor in de Klokstraat in Antwerpen?

Wil jij ook een kantoor huren in de Klokstraat in Antwerpen? Plan zelf online je gratis rondleiding in. Stel al je vragen gerust aan de kantoorexperts van SKEPP. Wij helpen je graag en geheel gratis en vrijblijvend verder. Neem snel contact met ons op en wij helpen je met het huren van een kantoor in de Klokstraat in Antwerpen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Klokstraat 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen