Kantoor te huur Antwerpen Berchem, Uitbreidingstraat 84

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Berchem Sint-Willibrordus 3 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Berchem Sint-Willibrordus 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Antwerpen-Berchem 20 min. lopen (1,6 km)
 • Park 1 min. lopen (20 m)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Uitbreidingstraat 84 in Antwerpen Berchem

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen (Berchem)

Neem een kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem en geef jouw bedrijf een boost. In dit bedrijvencentrum zijn gemeubelde en serviced kantoren te huur tegen scherpe prijzen. De strakke kantoorinrichting en de professionele omgeving zorgen ervoor dat deze omgeving geschikt is voor de groei van jouw onderneming. Lees snel verder en ontdek alles over een kantoorruimte of werkplek aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem.

Huurprijzen

De serviced kantoorkamers zijn beschikbaar in verschillende formaten en je betaalt hiervoor een prijs per persoon. Gemiddeld ligt de prijs per persoon per maand voor een kantoorunit op ongeveer €350,-, maar voor de actuele prijzen en de beschikbaarheid adviseren we je gratis contact met SKEPP op te nemen. Wij zoeken het voor je uit en zo huur je gemakkelijk en snel een nieuwe kantoorruimte voor jouw bedrijf. Wij houden uiteraard rekening met jouw wensen en behoeften en we helpen je volledig gratis in de zoektocht naar jouw ideale kantoor te huur.

Het zakelijke hart van Antwerpen, 24/7 toegang en gemeubelde kantoren

Met een kantoor te huur in het bedrijvencentrum aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem ben je gevestigd in het zakelijke hart van de stad. Antwerpen Berchem is namelijk bekend om de vele bedrijven en business centers die er gevestigd zijn. Het huren van een kantoorruimte of werkplek verschaft je 24/7 toegang. Zo bepaal je zelf de werktijden en ben je dus extra flexibel. Je betrekt bovendien een volledig gemeubeld kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en de bereikbaarheid van het kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem is uitstekend. De ligging aan de E19 zorgt voor uitstekende connecties met België, Nederland en Duitsland. Met het station van Antwerpen Berchem nabij is ook het reizen via openbaar vervoer goed te doen. In de omgeving zijn een aantal hotels uit grote ketens te vinden waar bijvoorbeeld zakenpartners kunnen overnachten na of voor een afspraak. Ook zijn er restaurants in de buurt waar je heerlijk uitgebreid kunt lunchen of dineren. Het is de ideale locatie net buiten het drukke centrum van de stad.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Uitbreidingstraat?

Ben jij benieuwd naar een kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem? Je hoeft alleen maar even contact op te nemen met SKEPP en wij zullen je voorzien van alle informatie. Als je wilt kunnen we zelfs een gratis rondleiding inplannen op een moment dat het jou uitkomt. We hopen je snel te spreken en wie weet heb jij straks een kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Fijne mensen en goede service

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Uitbreidingstraat 84

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner