Super deal

Antwerpen Berchem, Uitbreidingstraat 84

2600 Antwerpen Berchem

Kantoorruimte huren aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen (Berchem)

Huur kantoorruimte aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen en geef jouw bedrijf een boost. In dit kantoorpand zijn gemeubelde en serviced kantoren te huur tegen scherpe prijzen. De strakke kantoorinrichting en de professionele omgeving zorgen ervoor dat jouw omgeving geschikt is voor de groei.

Huurprijzen

De serviced kantoren zijn te huur in verschillende formaten en je betaald hiervoor een prijs per persoon. Gemiddeld ligt de prijs per persoon per maand op ongeveer €350,-, maar voor de actuele prijzen en de beschikbaarheid adviseren we je gratis contact met ons op te nemen. Wij zoeken het voor je uit en zo huur je gemakkelijk en snel een nieuwe kantoorruimte voor jouw bedrijf. Wij houden uiteraard rekening met jouw wensen en behoeften en we helpen je volledig gratis.

Het zakelijke hart van Antwerpen, 24/7 toegang en gemeubelde kantoren

Dit kantoorpand aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen ligt in het zakelijke hart van de stad. Berchem is namelijk bekend om de vele bedrijven die er gevestigd zijn en de kantoorgebouwen die er staan. Het huren van een kantoorruimte, kantoorunit of werkplek verschaft je 24/7 toegang. Zo bepaal je zelf de werktijden en ben je dus extra flexibel. Je betrekt een volledig gemeubeld kantoor, wat betekend dat je ook geen geld kwijt bent aan het kopen van bureau's en stoelen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en de bereikbaarheid van Berchem zijn uitstekend, de ligging strak aan de E19 zorgt voor uitstekende connecties met België, Nederland en Duitsland. Met het station van Berchem dichtbij is ook het reizen met openbaar vervoer goed te doen. In de omgeving zijn een aantal hotels uit grote ketens te vinden waar bijvoorbeeld zakenpartners kunnen overnachten na of voor een afspraak. Ook zijn er restaurants in de buurt waar je heerlijk uitgebreid kunt lunchen of dineren. Het is de ideale locatie net buiten het centrum van de stad, doe er je voordeel mee!

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Uitbreidingstraat?

Ben jij benieuwd naar de kantoorruimte die je kunt huren aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen? Je hoeft alleen maar even te bellen naar ons en wij zullen je voorzien van alle informatie. Als je wilt kunnen we zelfs een gratis rondleiding inplannen op een moment dat het jou uitkomt. We hopen je snel te spreken en wie weet huur jij straks een nieuw kantoor bij SKEPP.

 

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Uitbreidingstraat 84 Uitbreidingstraat 84 Antwerpen Berchem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!