Antwerpen Berchem, Uitbreidingstraat 66

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoor te huur in de Uitbreidingstraat in Antwerpen (Berchem)

Een kantoor te huur in de Uitbreidingstraat in Antwerpen? In dit Greenhouse, in het stadsdeel Berchem, huur je een moderne kantoorruimte op een mooie locatie en voor een gunstige huurprijs. Of je nu een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat wilt, het is mogelijk! Met een kantoor te huur in dit luxe business center maak je ook gebruik van alle services en faciliteiten en de bereikbaarheid is super! Nieuwsgierig voor een kantoor te huur? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Je hebt op deze locatie een kantoor te huur voor een mooie prijs/kwaliteit combinatie. Op deze moderne en energiezuinige locatie huur je al een eigen werkplek voor minder dan €500,- per maand en de contracten zijn in overleg met de verhuurder erg flexibel. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om je eigen kantoorruimte te huren op deze locatie. Voor meer informatie over de huurprijzen van deze kantoren bel je onze vastgoedconsultants.

Fitnessruimte, 24/7 toegang en een koffiebar

Een kantoorruimte huren aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen heeft natuurlijk een aantal voordelen. Zo kun je gebruik maken van de aanwezige fitnessruimte als je in vorm wilt blijven of na een zware dag even stoom wilt afblazen. Je hebt hiernaast ook 24/7 toegang tot je kantoorkamer of werkplek. Het kantoorgebouw beschikt ook over een gezellige koffiebar waar je heerlijk een broodje kan eten of kan genieten van een verse kop koffie. Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorzieningen waar je gebruik van mag maken als je een kantoorunit huurt op deze locatie.

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf het kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem rij je binnen 2 minuten via afrit 4 de snelweg E19 op. Daarnaast zijn er voor de deur aansluitingen met de bus die je naar Antwerpen Centraal Station brengen. In de omgeving kun je altijd betaald parkeren of een parkeerplaats afnemen bij de verhuurder. In Antwerpen zelf zijn hotels aanwezig zoals een Crowne Plaza en Ramada Plaza. Ook kun je in het rustieke centrum van Antwerpen heerlijk eten en op het terras zitten.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem?

Spreken deze kantoren te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem je aan? Wil je graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! Wie weet huur je binnenkort op deze mooie locatie een kantoor.

 

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Uitbreidingsstraat Uitbreidingstraat 66 Antwerpen Berchem Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!