Kantoor te huur Antwerpen Berchem, Uitbreidingstraat 66

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Berchem Driekoningen 9 min. lopen (0,8 km)
 • Metrostation Berchem Driekoningen 8 min. lopen (0,6 km)
 • Treinstation Antwerpen-Berchem 21 min. lopen (1,7 km)
 • Park 2 min. lopen (0,1 km)
 • Sportschool 7 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Uitbreidingstraat 66 in Antwerpen Berchem

Beschikbare (flex)werkplekken
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Uitbreidingstraat in Antwerpen (Berchem)

Een kantoor te huur in de Uitbreidingstraat in Antwerpen? In dit Greenhouse, in het stadsdeel Berchem, heb je een modern kantoor te huur op een mooie locatie en voor een gunstige huurprijs. Of je nu een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat wilt, het is mogelijk! Met een kantoor te huur in dit luxueuze business center maak je ook gebruik van alle services en faciliteiten die het bedrijvencentrum biedt. Bovendien is de bereikbaarheid super! Nieuwsgierig naar een kantoor te huur hier? Neem dan zeker contact op met één van onze kantoorexperts.

Huurprijzen

Je hebt op deze locatie een kantoor te huur aan een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Op deze moderne en energiezuinige locatie huur je al een eigen werkplek voor minder dan €500,- per maand. Bovendien zijn de huurcontracten met de verhuurder heel flexibel. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om je eigen kantoorunit te huren op deze locatie. Voor meer informatie over de huurprijzen van de kantoorruimtes en werkplekken neem je het best contact op met onze kantoorexperts.

Fitnessruimte, 24/7 toegang en een koffiebar

Een kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem heeft natuurlijk een aantal voordelen. Zo kun je gebruik maken van de aanwezige fitnessruimte als je in vorm wilt blijven of na een zware dag even stoom wilt afblazen. Je hebt hiernaast ook 24/7 toegang tot je kantoor te huur. Het bedrijvencentrum beschikt ook over een gezellige koffiebar waar je heerlijk een broodje kan eten of kan genieten van een vers kopje koffie. Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorzieningen waar je gebruik van mag maken met een kantoor te huur op deze locatie.

Locatie en bereikbaarheid

Vanaf het kantoor te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem rij je binnen 2 minuten via afrit 4 de E19 op. Daarnaast zijn er voor de deur aansluitingen met de bus die je naar Antwerpen Centraal Station brengen. In de omgeving kun je altijd betaald parkeren of een parkeerplaats afnemen bij de verhuurder. In Antwerpen zelf zijn hotels aanwezig zoals een Crowne Plaza en Ramada Plaza.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem?

Spreken deze kantoren te huur aan de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem je aan? Wil je graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! Wie weet huur je binnenkort een kantoor te huur aan de Uitbreidingsstraat in Antwerpen Berchem.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

De gevel is echt opvallend.

Kom je zelden tegen.

J

Een kantoorpand met een knipoog naar de natuur.

Tof concept.

S

Prachtig business center.

J

De fitness ruimte is een heel groot plus plunt.

P

Het is wel plezant dat ge daar een terraske kunt doen onder de middagWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Uitbreidingstraat 66

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner