Kantoren laden...

Kantoor te huur in Aalst{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Bij SKEPP vind je je kantoor te huur in Aalst. Aalst is vooral bekend voor zijn carnaval maar heeft ook een bruisend stadscentrum vol gezellige restaurants en winkels. Laat SKEPP je helpen met gratis en vrijblijvend advies. Aarzel niet om vandaag met ons contact op te nemen voor meer informatie over je kantoor te huur en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op.

Kantoor te huur in Aalst

Het kantoor te huur is gelegen aan de Industrielaan 4 in Aalst. Dit business center ligt tussen Gent en Brussel en heeft een goede verbinding met de E40. Het bedrijvencentrum vindt netwerken heel belangrijk en organiseert diverse sociale evenementen voor zijn huurders. Dit is een goede manier om te netwerken en om kennis te maken met de diverse bedrijven in de omgeving van het industrieterrein. Het kantoor te huur heeft een eigen parkeerterrein zodat je niet eindeloos moet zoeken naar een parkeerplaats.

Aalst zoveel te beleven

Aalst zou ontstaan zijn op het eiland “Chipka” in de Dender. Deze ligging zorgde ervoor dat er een omwalde nederzetting kon gebouwd worden. Aalst heeft een rijke geschiedenis en had een behoorlijke zelfstandigheid. In 1380-1385 werd Aalst na een belegering verwoest door de Gentenaars. Ook in de Tachtigjarige oorlog was Aalst vaak het toneel van zware gevechten. De Aalstenaars dragen, met enige trots, de spotnaam “ajuinen”. Deze naam heeft zijn oorsprong in de 19de eeuw toen de ajuinenteelt een belangrijke bron van inkomsten was voor Aalst. Het belangrijkste evenement in Aalst is het jaarlijkse carnaval wat ieder jaar ruim 80 000 bezoekers trekt. Het carnaval is vooral bekend omdat er stevig de draak wordt gestoken met actuele politieke en plaatselijke thema’s. Unesco heeft het carnaval van Aalst ook erkend in 2010 en opgenomen in de lijst van meesterwerken van het orale en immateriële erfgoed van de mensheid. Aalst heeft ook een gezellige binnenstad waar je kunt winkelen in autovrije straten. De vijf winkelstraten geven uit op de Grote Markt en vormen de economische kern van de stad. Zo zie je maar dat een kantoor te huur in Aalst een goede keuze is.

Je kantoor te huur in Aalst?

Is je interesse gewekt naar een kantoor te huur in Aalst? Neem geheel vrijblijvend contact op met SKEPP en laat dit mooie kantoor te huur niet aan je neus voorbijgaan. SKEPP luistert naar je wensen en behoeftes en regelt graag een gratis rondleiding voor je in dit kantoor in Aalst. Onze vastgoedconsulenten zijn je graag van dienst en zorgen voor een gepaste match.

Heb je ook interesse in ons aanbod van kantoren te huur buiten Aalst? Kijk dan eens naar ons aanbod in Gent, Brussel en Antwerpen voor je kantoor te huur.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten