Kantoren laden...

Kantoor te huur in Antwerpen Westerlo{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Een kantoor te huur in Antwerpen Westerlo kan SKEPP zo voor je regelen. Westerlo is een gemeente in de provincie Antwerpen en heeft ruim 25.000 inwoners. Hoewel Westerlo landelijk gelegen is, heb je de E313 snelweg slechts op 5 minuten rijden. De E313 voorziet in een vlotte aansluiting naar Antwerpen en Leuven. Laat SKEPP geheel gratis en vrijblijvend voor je op zoek gaan naar een geschikt kantoor in Antwerpen Westerlo. Neem met ons contact op en je krijgt nog dezelfde dag een reactie van onze vastgoedconsulenten.

Modern kantoor te huur in Antwerpen Westerlo

Je kantoorruimte is volledig voor je ingericht en voorzien van supersnel internet in het kantoor te huur aan de Olenseweg 375. Wat dit gloednieuwe bedrijvencentrum zo bijzonder maakt is dat je er niet alleen terecht kunt voor raad en daad over het voeren van een bedrijf maar dat je er ook je verzekeringen kunt regelen. Als extraatje worden er ook nog regelmatig opleidingen gegeven die aansluiten bij het ondernemen. Dit kantoor te huur heeft ook echt aan alles gedacht en je kunt er zelfs lunchen in de bistro. Om een bedrijfsmeeting of feestje te organiseren moet je ook niet de deur uit want dit business center heeft diverse multifunctionele ruimtes en zelfs terrassen voorzien! Om het helemaal compleet te maken kun je bij het inhouse reisbureau de meest exotische verre reizen boeken.

Westerlo, groene parel der Kempen

Westerlo staat ook wel bekend als de groene parel der Kempen, vanwege zijn grote hoeveelheid natuur. Het meest bekende natuurgebied is het bosgebied de Beeltjens waar je heerlijke wandelingen tussen het groen kunt maken. Het driehoekige dorpsplein is omgeven door beschermde herenhuizen. Op dit plein staat een lindenboom, die in 1630 werd geplant. Jaarlijks kun je gaan kijken naar het internationaal Folklorefestival dat door vzw Die Spelewei georganiseerd wordt. Als je toch in het centrum bent kun je ook je boodschappen doen bij de diverse supermarkten. Een echt ambachtelijk gemaakt brood of gebak haal je bij de Broodkruimel. Ze maken er echt alles volledig zelf tot het ijs toe.

SKEPP helpt je gratis met een kantoor te huur in Antwerpen Westerlo

Bij je zoektocht naar een kantoor te huur in Antwerpen Westerlo kan SKEPP je zeker helpen. Onze vastgoedconsulenten helpen je graag met raad en daad bij je zoektocht naar een kantoor te huur. Vraag zeker een gratis rondleiding aan en neem contact op met SKEPP. Wil je elders in Antwerpen een kantoor te huur? Kijk dan vooral eens even bij de kantoren in Antwerpen Centrum, Antwerpen Merksem of Antwerpen Wommelgem.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten