Kantoren laden...

Kantoor te huur in Herentals{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

SKEPP heeft een aantal mooie kantoren te huur in Herentals. Herentals is met zijn goede toegang naar de snelwegen E313 en E34 goed gelegen en biedt een alternatief voor mensen die in de buurt van Antwerpen willen werken zonder de dagelijkse filestress. De industrieterreinen zijn verbazingwekkend groen en geven zelfs een landelijk gevoel. Voor de kunstliefhebbers is het zeker het vermelden waard dat het Arts Center Hugo Voeten in de nabije omgeving ligt. Eten met je zakenpartners is geen enkel probleem aangezien Herentals tientallen uitstekende eetgelegenheden heeft waar er voor ieders smaak wel iets te vinden is. Als je in Herentals je kantoor te huur wilt lees dan zeker verder!

Populaire kantoorpanden in Herentals

Ben je op zoek naar een kant en klaar kantoor te huur of een flexibele werkplek? Neem dan vooral eens een kijkje in het businesscenter aan de Atealaan 34. Wil je een kantoor te huur waar je kunt sporten op het sportdak en koken in je eigen Boretti keuken? Kijk dan eens bij het bedrijvencentrum aan de Diamantstraat 8. Dit pand heeft een hippe inrichting die continu aangepast wordt. Beide panden hebben een goede bereikbaarheid en bieden voor ieder wat wils. 

Herentals een stad met geschiedenis

Herentals is een stad in de provincie Antwerpen en heeft een rijke geschiedenis. De eerste vermelding van Herentals dateert vanuit 1147. Op het einde van de tweede wereldoorlog diende Herentals tijdelijk als garnizoensstad en ten tijde van de koude oorlog (1945-1991) waren Britse en Amerikaanse troepen gestationeerd in kampen rond de stad. Herentals bleef zich ontwikkelen en de industriegebieden trokken grote bedrijven aan. Dankzij de aanleg van de snelweg E313 is er een goede verbinding naar Antwerpen en andere steden zoals Hasselt. De aanleg van de E34 snelweg zorgde voor een vlotte route naar Eindhoven en het Duitse Ruhrgebied. Laten we niet vergeten te vermelden dat er ook in Herentals genoeg te zien is zoals de Lakenhal en het belfort dat vermeld staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Zo zie je maar dat je met een kantoor te huur in Herentals terecht komt in een boeiende en goed bereikbare omgeving.

SKEPP staat je bij met raad en daad bij je kantoor te huur in Herentals

SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend met je zoektocht naar een kantoor te huur in Herentals. Heb je vragen over de huurprijzen of wil je meer weten over deze kantoren in Herentals? Neem contact op met onze vastgoedconsulenten en aan de hand van jouw wensen zoeken wij de kantoorpanden die een match zijn. Bij SKEPP kun je altijd rekenen op eerlijk advies. Zit jouw geschikte kantoor te huur erbij? Dan plannen wij graag een geheel gratis en vrijblijvende rondleiding voor je in. 

Wil je toch liever een kantoor te huur elders in de regio van Herentals? Neem dan eens een kijkje bij de kantoren in Antwerpen, Hasselt of Leuven. SKEPP heeft een ruim aanbod aan kantoren en je ideale kantoor zit hier zeker tussen.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten