Kantoren laden...

Kantoor te huur in Kortrijk{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Laat SKEPP je helpen met je kantoor te huur in Kortrijk. Laat ons je wensen en behoeftes weten en wij gaan gratis op zoek voor je naar je perfecte kantoor te huur in Kortrijk. Kortrijk heeft een gunstige ligging en goede verbindingswegen naar de diverse delen van het land. Je bent er ook zo in het nabijgelegen buurland Frankrijk. Kortrijk heeft gezellige winkelstraten en was in 1962 zelfs de eerste stad met autovrije winkelstraten.

Kantoor te huur Kortrijk

Je kantoor te huur aan de Dumolinlaan 1 is gevestigd in een modern business center en voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Het bedrijvencentrum is gelegen in een bedrijvenpark en ligt op een boogscheut van het winkel- en kantoor knooppunt aan de Pottelberg. Vergaderen doe je er in de professionele vergaderruimtes. Als je wat informeler wilt praten kun je terecht in de loungeruimtes. Het kantoor te huur heeft ook aan je lichamelijke gezondheid gedacht en er is gezorgd voor een terras met uitzicht op een groene ruimte.

Kortrijk de textielstad

Kortrijk is ontstaan uit een Romeinse woonkern die gelegen was op de kruising van de Leie en twee Romeinse heirbanen. De bloeiende vlas-en lakennijverheid zorgden ervoor dat Kortrijk in de middeleeuwen uitgroeide tot een van de welvarendste steden van Vlaanderen. Natuurlijk is Kortrijk ook bekend voor de Guldensporenslag van 11 juli 1302. In 1820 werd in de stad het verdrag ondertekend dat de grens vastlegde tussen Frankrijk en België. Waar in de 19de en 20ste eeuw de vlasnijverheid hoogtij vierde staat Kortrijk nu vooral bekend voor zijn textielindustrie. Een groot deel van de historische binnenstad is tegenwoordig verkeersvrij en een paradijs voor wandelaars en shoppers. Er liggen gezellige boetiekjes en winkels in de straten. Voor de ultieme winkelbeleving is een bezoek aan de K van Kortrijk zeker aan te bevelen. Dit overdekte winkelcentrum in het hartje van Kortrijk heeft maar liefst 85 winkels en restaurants.

SKEPP heeft je kantoor te huur in Kortrijk!

Met een kantoor te huur in Kortrijk zit je goed. Laat SKEPP je helpen met je zoektocht naar je perfecte kantoor te huur. Neem contact met ons op en wij inventariseren je wensen en behoeften. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend voor je. Wil jij eens de sfeer proeven in het kantoor te huur in Kortrijk? Vraag dan een gratis rondleiding aan en die plannen wij zo voor je in.
Wil je eens kijken wat er buiten Kortrijk te vinden is? Bekijk dan ons aanbod van kantoren te huur in Gent, Brugge en Brussel.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten