Close
Close

Want to rent an office space in Eindhoven?

Op zoek naar kantoorruimte in Eindhoven? Vergelijk zelf eenvoudig de huurprijzen van kantoorruimte. Ontdek de flexibele huurtermijnen voor werkplekken. Bekijk het uitgebreide aanbod van kantoorruimte in Eindhoven. Voordelig kantoorruimte huren kan bij SKEPP!

 

Huur ook de beste kantoorruimte in Eindhoven, bij SKEPP

Maakt u momenteel ook de volgende stap met uw bedrijf door, u bent op zoek naar een inspirerende werkplek of toffe kantoorruimte in Eindhoven? Dan bent u bij SKEPP aan het juiste adres, wij bieden u in Eindhoven op tal van locaties kantoorruimten te huur aan. Zo huurt u kantoorruimte in het Centrum van Eindhoven maar ook bij Eindhoven Airport. Andere kantoorlocaties in Eindhoven zijn de Hurk, Strijp-S en het Sciencepark. Het afgelopen jaar huurden circa 80 bedrijven kantoorruimte in Eindhoven bij SKEPP!

 

De vastgoedconsultants van SKEPP hebben veel ervaring 

Samen met u kijken we naar een geschikte kantoorlocatie in Eindhoven maar we kijken ook naar een geschikt kantoortype voor u. Zoekt u een werkplek voor één persoon, een kantoorkamer van 30, 50 of 80 m2, of toch een kantoorruimte op maat van 500 m2? Samen met een vastgoedconsultant van SKEPP bekijkt u hoeveel ruimte u nodig heeft en hoeveel personen er zouden moeten werken. Daarna gaan we ook kijken of u voorzieningen als een gemeenschappelijke receptie, 24-uurs toegang en glasvezel internet wenst. We nemen tevens verschillende contractmogelijkheden door, want flexibel huren is dat eigenlijk wel zo gunstig? Tot slot bespreken we de uitstraling die u wenst, zakelijk, creatief, inspirerend of juist low budget.

 

SKEPP vindt gegarandeerd een passend kantoor voor uw bedrijf

Op basis van de indicatoren; locatie, kantoortype, voorzieningen en contractsduur gaan onze vastgoedconsultants op zoek naar de best matchende kantoorruimte of werkplek in Eindhoven. Hoeveel dat kost voor u? Helemaal niets, wij hebben namelijk afspraken met elk van de SKEPP locaties in Eindhoven. Duurt dit dan lang? Nee, binnen één werkdag hebben we al enkele geschikte kantoorpanden gevonden, wij laten de officemanager ter plekke contact met u opnemen voor meer prijsinformatie en eventueel een rondleiding. Simpel toch? Samen met SKEPP vindt u de beste kantoorruimte in Eindhoven!

 

Bekijk ook het kantooraanbod van SKEPP in andere Brabantse steden zoals Breda, Den Bosch en Tilburg.

Close

Rent office space in "Eindhoven" Where are you looking for office space?

City or district
All office types
Price per month
0,-
avg. €,-
50000,-

Capacity

people
1 personpeople
100 people
Meters (m2)
5 m2
avg. m2
2000 m2

Facilities

35 of 35 offices in near Eindhoven

Within the current filter settings there are no offices available in near Eindhoven.
Please deselect some of the current filters below to find more offices:

There are no offices available in near Eindhoven.

There are {found_amount} offices nearby that match your search:

Within the current filter settings there are no offices available in near Eindhoven.
Please deselect some of the current filters to find more offices.

There are no offices available in near Eindhoven.

  • 1
  • 2
Sort by:
  • 1
  • 2
SKEPP provides you a great opportunity to save on your monthly rent instead of paying traditional high brokerage fees.

Which facilities would you like in your office?

Map view
×