Super deal

Alkmaar, Comeniusstraat 2a

1817MS Alkmaar

4 (4)

Slim kantoorruimte huren: enkele kantoorunits te huur in Alkmaar!

SKEPP biedt kantoorruimte te huur aan in Alkmaar, welke is gelegen aan de Comeniusstraat. Binnen dit kantoorgebouw huurt u een werkplek, (gemeubileerde) kantoorunit (>15 m2) of een kantoorruimte op maat (>100 m2).

In overleg kunnen al uw wensen op het gebied van kantoorruimte vervuld worden. Binnen dit kantoorpand in Alkmaar zijn namelijk erg veel verschillende services en voorzieningen, zoals een pantry en vergaderruimte. Komt u met de auto naar kantoor? Parkeer uw auto op het parkeerterrein.

Huurtermijnen zijn daarnaast erg flexibel. Uiteraard kunt u, wanneer dit wenselijk is, ook voor een langere termijn kantoorruimte huren. Dit is over het algemeen financieel gunstiger. De locatie van het kantoorpand is ideaal. Het is namelijk vlak naast de rijksweg N9 gelegen, waardoor snelweg A9 vlot bereikbaar is. Maar ook het treinstation van Alkmaar is vlot bereikbaar.

Voordelig kantoorruimte huren in Alkmaar? Plan direct uw rondleiding in via SKEPP! Dit doet u via het menu rechts op deze pagina of door contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.

Werkplekken en kantoorkamers te huur in Alkmaar! Comeniusstraat 2a Alkmaar Toplocation!

4 reviews Comeniusstraat

Een ruim kantoor dat modern ingericht is.

Het heeft een erg gunstige ligging en er is voldoende parkeerplek aanwezig.

Perfect bereikbaar kantoorgebouw.

Vlakbij de snelweg gelegen, ideaal als je vaak de weg op moet.

Mooi kantoorgebouw met goede voorzieningen en services. Eerlijke prijzen.

De lichte kleuren zorgen voor een fijne werkomgeving, wij zijn erg enthousiast!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!