Rent office space Alkmaar, Havinghastraat 28 A

Facilities
 • Free WiFi
 • Airconditioning
 • Parking facility
 • Desk
 • Coffee/tea
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
 • Lunch facility
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Havinghastraat 28 A in Alkmaar

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: 4 days a week available
  Rental price: €640 /mo.
  Receive rental information
 • (Flex)desk

  Space description: 5 days a week available
  Rental price: €800 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Havinghastraat in Alkmaar

Zoek jij een geschikte werkplek in Alkmaar? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Havinghastraat. Hier zijn meerdere werkplekken gecreëerd en in een mooie en overzichtelijke kantoorruimte. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Nieuwsgierig naar hoe het kantoorpand er van binnen uit ziet en of de werkplekken aansluiten bij jouw wensen? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 6 werkplekken beschikbaar in een grote kantoorruimte. Deze werkplekken zijn voorzien van een groot bureau en een comfortabele werkplek. Je kunt zelf bepalen hoeveel uur in de week je gebruikt maakt van je werkplek. Dit kan een hele week zijn van 40 uur, maar ook 8 uur in de week is mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

Parkeergelegenheid, een pantry en vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Havinghastraat in Alkmaar maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in en rondom het kantoorpand. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt heb je de mogelijkheid om deze aan de voorzijde van het kantoorpand te parkeren, makkelijk en snel! Daarnaast is er een pantry aanwezig, hier kun je dagelijks een heerlijk kopje koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden. Wil je een keer klanten uitnodigen of een privé gesprek voeren? Maak gebruik van de vergaderruimten, dit zijn in overleg te reserveren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op het industrieterrein van Alkmaar. Jouw kantoorkamer is makkelijk bereikbaar door verschillende op- en afritten in de nabije omgeving. De A9, A8 en A22 liggen namelijk op een gemiddelde rijafstand van 15 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is op een loopafstand van 7 minuten gelegen. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Alkmaar, vanuit hier bereik je makkelijk elke stad in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Havinghastraat in Almaar?

Zie jij het wel zitten om een werkplek te huren aan de Havinghastraat in Alkmaar? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een werkplek in Alkmaar.


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Havinghastraat 28 A

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen