Alkmaar, Herculesstraat 31

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren op toplocatie in Alkmaar!

Aan de Herculesstraat in Alkmaar huurt u via SKEPP online een kantoorunit van 50 m2. Flexibele huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar. Kantoorruimte huren kan dus voor de korte termijn, echter de huurprijs voor langere termijn is een stuk aantrekkelijker. Het kantoorgebouw waarin de kantoorruimte beschikbaar is, telt drie bouwlagen.

De beschikbare kantoorunit bevindt zich op de eerste etage. Huren kan hier vanaf €395,- per maand, zonder aanvullende kosten. Het kantoorpand is gelegen op een nieuw ontwikkeld Businesspark, genaamd Overdie. Als onderneming kunt u hier uitstekend uw identiteit uitstralen, vanwege de ligging op de hoek van de Herculesstraat en de opvallende architectuur van het kantoorgebouw.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte in Alkmaar is prima, aangezien de snelweg A9 in de directe nabijheid ligt. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van vijf minuten. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaatsen vlakbij de kantoorruimten op eigen terrein. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit in Alkmaar, zoek dan niet verder en plan direct een gratis rondleiding via SKEPP, zonder aanvullende makelaarskosten!

Gemeubileerde kantoorkamer huren van 50 m2 in Alkmaar Herculesstraat 31 Alkmaar Toplocation!

2 reviews Herculesstraat

Ontzettend snelle WiFi aanwezig in dit pand, werkt heerlijk.

Mooi kantoorpand waar alle faciliteiten aanwezig zijn, perfect en zorgeloos huren.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!